Yritysesittely

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu media-alan yritys, joka alun perin perustettiin kustantamaan Turvallisuus-nimistä lehteä. Aiemmin, vuosina 1994–2007 lehteä kustansi Sanoma-konserniin kuuluva Sanoma Magazines Finland Oy, jonka palveluksessa Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelun perustajat työskentelivät yhteensä yli 30 vuotta. Sitä ennen perustajat työskentelivät useassa muussa suomalaisessa media-alan yrityksessä.

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelu Oy:llä onkin vahva ja monipuolinen turvallisuusalan ja mediakentän osaaminen, joka on valjastettu yhtiön asiakkaiden eduksi.

Vuonna 2011 yhtiö laajensi Turvallisuus-lehden nimeksi Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti. Lehteen vakituisesti kirjoittavilla toimittajilla on pääasiassa yli kymmenen vuoden kokemus turvallisuusalan artikkelien kirjoittamisesta. Lisäksi lehteen kirjoittavat useat kokeneet asiantuntijat, jotka edustavat monipuolisesti koko laajan turvallisuuskentän eri osa-alueita.

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelu Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolista, ainutlaatuista, luotettavaa ja jalostettua turvallisuustietoa, jota ei saa mistään muualta.

Yhtiö on kustantanut myös Suomen Turvallisuusvuosikirjan useampana vuonna yhteistyössä turvallisuusalan yhteistoimintajärjestön Finnsecurity ry:n kanssa, sekä kustantanut Riskit ja Mahdollisuudet -kirjan.

Vuonna 2015 Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakaa ensimmäisen kerran Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot yhteistyössä kahdentoista merkittävän turvallisuutta edistävän suomalaisen yhdistyksen ja järjestön kanssa.