Yhteistyökumppanit

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy on tehnyt yhteistyötä koko olemassaolonsa ajan suomalaisen turvallisuuden edistämiseksi useiden kumppaniensa kanssa. Yhtiön pääyhteistyökumppanit yhdistyssektorilla ovat Finnsecurity ry, Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset Tivia ry, jotka muun muassa tilaavat Turvallisuus & Riskienhallinta -lehteä jäsenetuna jäsenilleen. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan lehden omalle yhdistyksellesi jäsenetuna, tiedustele asiasta kustantajalta.

Lisäksi lehteä tilaavat yritykset, kunnat, valtion laitokset ja jonkin verran kodit.

Yhtiö on tehnyt myös koko olemassaolonsa ajan tiivistä messuyhteistyötä Suomen Messut Oy:n kanssa. Jo vuodesta 1995 alkaen Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on ollut Helsingissä pidettävien kansainvälisten FinnSec-turvallisuusmessujen päämediayhteistyökumppani.

Lisäksi lehti on ollut yli 20 vuoden ajan Tampereen Messujen mediayhteistyökumppani Tampereella pidettävien kansainvälisten Kiinteistöturvallisuus-messujen (nykyiseltä nimeltään EuroSafety) kanssa sekä ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Tampereella järjestettävien Kokonaisturvallisuus-messujen mediayhteistyökumppani.

Kokonaisturvallisuus-messut järjestettiin aiemmin Lahdessa nimellä Puolustus ja Turvallisuus -messut. Tuolloin lehti teki mediayhteistyötä Lahden Messut Oy:n kanssa.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakaa myös vuosittain Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Palkintoyhteistyössä on mukana parikymmentä Suomen merkittävintä turvallisuusalan yhdistystä, sekä vuosittain kymmenkunta turvallisuusalan yritystä sponsoreina. Kaikki yhteistyökumppanit löydät sivustolta www.finnishsecurityawards.fi         

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on erikoistunut yritysten ja yhteiskunnan turvallisuusratkaisuista kertomiseen. Lehti käsittelee turvallisuusasioita kansantajuisesti, helppolukuisesti, laajasti ja ammattimaisesti.