Yhteistyökumppanit

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy on tehnyt yhteistyötä koko olemassaolonsa ajan suomalaisen turvallisuuden edistämiseksi useiden kumppaniensa kanssa. Yhtiön pääyhteistyökumppanit yhdistyssektorilla ovat Finnsecurity ry, Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry ja Turva-alan yrittäjät ry, jotka muun muassa tilaavat yhtiön kustantaman Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden jäsenetuna jäsenilleen. Lisäksi lehti on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset Tivia ry:n valikoimissa valinnaisena jäsenetulehtenä.


Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan lehden omalle yhdistyksellesi jäsenetuna, tiedustele asiasta kustantajalta.


Lisäksi lehteä tilaavat yritykset, kunnat, valtion laitokset ja jonkin verran kodit.


Yhtiö on tehnyt myös koko olemassaolonsa ajan tiivistä messuyhteistyötä Suomen Messut Oy:n kanssa Helsingissä pidettävien kansainvälisten FinnSec-turvallisuusmessujen yhteydessä.


Lisäksi yhtiö on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä Tampereen Messut Oy:n kanssa liittyen EuroSafety-messuihin, ja muihin Tampereella pidettäviin turvallisuusalan messuihin.


Yhtiön kustantama Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakaa myös vuosittain Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Palkintoyhteistyössä on mukana parikymmentä Suomen merkittävintä turvallisuusalan yhdistystä, sekä vuosittain kymmenkunta turvallisuusalan yritystä sponsoreina. Kaikki yhteistyökumppanit löydät sivustolta www.finnishsecurityawards.fi
Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on erikoistunut yritysten ja yhteiskunnan turvallisuusratkaisuista kertomiseen. Lehti käsittelee turvallisuusasioita kansantajuisesti, helppolukuisesti, laajasti ja ammattimaisesti.