Yhteistyökumppanit

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy on tehnyt yhteistyötä koko olemassaolonsa ajan suomalaisen turvallisuuden edistämiseksi useiden kumppaniensa kanssa. Yhtiön pääyhteistyökumppanit järjestösektorilla ovat Finnsecurity ry, Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset Tivia ry, jotka muun muassa tilaavat Turvallisuus & Riskienhallinta -lehteä jäsenetuna jäsenilleen. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan lehden omalle yhdistyksellesi jäsenetuna, otathan yhteyttä kustantajaan.

Lisäksi lehteä tilaavat yritykset, kunnat, valtion laitokset ja jonkin verran kodit.

Yhtiö on tehnyt myös koko olemassaolonsa ajan tiivistä messuyhteistyötä Suomen Messut Oy:n kanssa. Jo vuodesta 1995 alkaen Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on ollut Helsingissä pidettävien kansainvälisten FinnSec-turvallisuusmessujen päämediayhteistyökumppani.

Lisäksi lehti on ollut parinkymmenen vuoden ajan Tampereen Messujen mediayhteistyökumppani Tampereella pidettävien kansainvälisten Kiinteistöturvallisuus-messujen (nykyiseltä nimeltään EuroSafety) kanssa sekä ensimmäistä kertaa vuonna 2015 Tampereella järjestettävien Kokonaisturvallisuus-messujen mediayhteistyökumppani.

Kokonaisturvallisuus-messut järjestettiin aiemmin Lahdessa nimellä Puolustus ja Turvallisuus -messut. Tuolloin lehti teki mediayhteistyötä Lahden Messut Oy:n kanssa.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti tekee yhteistyötä myös Finnish Security Awards -turvallisuuspalkintojen valitsemisessa kahdentoista turvallisuusalan merkittävän yhdistyksen ja yhteisön kanssa: Finnsecurity ry:n, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n, Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry:n, Suomen Vartioliikkeitten Liitto ry:n, Suomen Palopäällystöliitto ry:n, Turva-alan yrittäjät ry:n, ASIS Finland ry:n, Yrityssuojeluyhdistys ry:n, Työsuojelupäälliköt ry:n, Turvallisuusmuseo Kannatusyhdistys ry:n, Turva-XX:n ja Turvallisuusjärjestöjen Foorumin kanssa.

Turvallisuusjärjestöjen Foorumiin kuuluu yhteensä parikymmentä yhdistystä, joita aiemmin mainittujen lisäksi ovat Finanssialan Keskusliitto, Tietoturva ry, Sähkösuunnittelijat NSS ry, Suomen Puolustus ja Ilmailuteollisuusyhdistys Pia ry, Yksityisetsivä- ja lakitoimistoliitto ry, Suomen Riskienhallintayhdistys ry, Secman, Audiovisuaalisen ammattiviestinnän toimialaliitto – Avita ry, Pelastustieto-lehti ja Suomen Riskianalyysiseura.                        

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on erikoistunut yritysten ja yhteiskunnan turvallisuusratkaisuista kertomiseen. Lehti käsittelee turvallisuusasioita kansantajuisesti, helppolukuisesti, laajasti ja ammattimaisesti.