turvallisuus ja riskienhallinta

Tervetuloa Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden sekä
Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy:n verkkosivuille

Yritysesittely

Lauri Kotilaisen Paula Koskivirran Turvallisuus

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelu Oy:llä on vahva ja monipuolinen mediakentän ja turvallisuusasioiden osaaminen, joka on valjastettu yhtiön asiakkaiden eduksi.

Vuonna 2011 yhtiö laajensi Turvallisuus-lehden nimeksi Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti.

Lehden päätoimittajana työskennellyt Lauri Kotilainen on sittemmin jäänyt eläkkeelle, ja lehden nykyinen päätoimittaja on Timo Lahtinen. Koskivirta toimii edelleen lehden tuottajana ja yhtiön toimitusjohtajana.

Lehteen vakituisesti kirjoittavilla toimittajilla on pääasiassa yli kymmenen vuoden kokemus turvallisuusalan artikkelien kirjoittamisesta. Lisäksi lehteen kirjoittavat useat kokeneet asiantuntijat, jotka edustavat monipuolisesti koko laajan turvallisuuskentän eri osa-alueita.

Turvallisuuden ja Riskienhallinnan Tietopalvelu tarjoaa asiakkailleen monipuolista, ainutlaatuista, luotettavaa ja jalostettua turvallisuustietoa, jota ei saa mistään muualta.

Yhtiö on kustantanut myös Suomen Turvallisuusvuosikirjan useampana vuonna yhteistyössä turvallisuusalan yhteistoimintajärjestön Finnsecurity ry:n kanssa, sekä kustantanut Riskit ja Mahdollisuudet -kirjan.

Vuonna 2015 Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakoi ensimmäisen kerran Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot yhteistyössä kahdentoista merkittävän turvallisuutta edistävän suomalaisen yhdistyksen kanssa. Nykyään yhteistyössä on mukana jo lähes 20 turvallisuusalan yhdistystä. Lisäksi yhteistyössä on mukana yrityksiä ja yhteisöjä.