Yritykset

Yritys- ja organisaatiohakemiston ja portaalin rakentaminen on aloitettu, ja se kasvaa hiljalleen. Klikkaamalla yrityksen tai organisaation nimeä pääset suoraan yritys- ja/tai organisaatioesittelyyn.

Yritysten ja organisaatioiden tuote-, palvelu- ja ratkaisutarjonnan löydät portaalimme tuotteet- ja palvelut osioistaKlikkaamalla tuotteen tai palvelun yhteydessä olevan tarjoajan nimeä, näet suoraan kyseessä olevan tuotteen, palvelun tai ratkaisun esittelyn. Sivuston ylälaidan etsi-ruutuun voit kirjoittaa etsimäsi hakusanan, jolloin tarjonta tulee nopeasti eteesi.


 
AG Alarm Group Oy on turvallisuuden asiantuntija ja perustettu vuonna 2004. Suunnittelemme, myymme, asennamme ja huollamme laadukkaita turvallisuusalan tuotteita ja järjestelmiä pääasiassa yritysasiakkaille. 
 
AG Alarm Group Oy:n tärkeimpiä tavoitteita on luoda ja ylläpitää luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Siten vahvistamme asiakkaidemme riskienhallintaa ja turvaamme heidän toimintansa jatkuvuutta.
 
Teemme aina tiivistä yhteistyötä projektiemme eri osapuolten kanssa. Tämä takaa turvatekniikan kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen. 
 
Liiketoimintamme perustuu yrittäjyyteen, urakoitsijat mukaan lukien henkilöstöömme kuuluu 10 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 1,3 miljoonaa euroa, kannattava toiminta ylläpitää jatkuvuuden.
 
AG Alarm Group Oy
Virpi Koponen, toimitusjohtaja
Vetokuja 4, 01610 Vantaa
0207 600 910

 
https://www.agoy.fi/
 

Capitis Control Oy on vuonna 2009 perustettu turvallisuusalan asiantuntijayritys. Hallitsemme kaikki paloturvallisuuteen, murtosuojaukseen, kulunhallintaan, työajanseurantaan sekä videovalvontaan liittyvät järjestelmät ja palvelut.

Pystymme tarjoamaan asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa palvelua koko kiinteistön turvajärjestelmän elinkaaren ajan, alkaen järjestelmien suunnittelusta, jatkuen asennukseen, ylläpitoon sekä huoltopalveluihin.

Olemme toteuttaneet turvateknisiä kokonaisratkaisuja monenlaisiin ympäristöihin, mm. kouluihin, päiväkoteihin, hoivakoteihin, teollisuuslaitoksiin, kirkkoihin, kauppakeskuksiin, taloyhtiöihin sekä toimistokiinteistöihin. Toimimme koko Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Rovaniemellä sekä Kokkolassa.

Voita turvan mitalla

Capitis Control Oy
myynti@capcon.fi
044-7301051

www.capcon.fi

CERTEGO Oy on ASSA ABLOYn omistama, Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimimme 18 paikkakunnalla Suomessa ja 90 paikkakunnalla Pohjoismaissa. Kattavan verkostomme ansiosta olemme myös paikallinen, läsnä maamme joka kolkassa. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa nimillä Flexim Security ja Turvaykköset.

Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita, aina pienyritysten kulunvalvonta- ja lukitustarpeista turvallisuuskriittisten julkisyhteisöjen ja kansainvälisten konsernien kokonaisturvallisuuden hallintaan.  Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan olemme aktiivisesti kehittämässä asiakkaidemme kanssa toimialoja palvelevia turvallisuusteknisiä ratkaisuja. Edelläkävijyytemme syntyy yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja asiakasymmärryksen kautta kehitettävillä kokonaisvaltaisilla turvallisuusratkaisuilla ja -palveluillamme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
p. 010 700 701 | asiakaspalvelu@certego.fi

Lukot ja lukitusratkaisut | Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät | Ovi- ja porttiautomatiikka | Henkilö- ja potilasturvajärjestelmät | Kameravalvonta-, rikosilmoitin ja muut turvajärjestelmät | Turvallisuusratkaisujen jatkuvat ylläpito- ja huoltopalvelut

www.certego.fi

Champion Door Oy valmistaa ja myy paloluokkien EI 30-120, E 120 ja EW 30-120 mukaisia rullautuvia paloverhoja ja palo-ovia, savuverhoja sekä myös paloluokan EI 60 mukaisia metallisia lamellinosto-ovia.

Champion Door -rullapalo-ovet täyttävät kaikki niitä koskevat EU-normien vaatimukset.

Champion Doorin rullautuvat palo-ovet voidaan asentaa rakenteiden sisään huomaamattomasti, ne ovat keveitä ja niillä on pieni tilantarve. Palo- ja savusulkuovet estävät tehokkaasti palon leviämisen palo-osastosta toiseen. Lasikuitu- ja teräslankavahvisteinen kangas rullautuu välittömästi alas suojakotelosta hälytyksen sattuessa. Ovitoimitukseen sisältyy akkuvarmennettu ohjauskeskus - ovi toimii vaikka virta olisi katkennut. Ovet voidaan liittää rakennuksen omaan paloilmaisin- ja hälytysjärjestelmään, ja siihen voidaan lisäksi kytkeä erillisiä savu- ja lämpöilmaisimia sekä hälyttimiä.


Champion Door Oy
Hopeatie 2
85500 Nivala
Puhelin (08) 445 8800
info@championdoor.com

 

www.championdoor.com

COROMATIC OY – Operations secured 24/7

Coromaticin avulla yritys ja organisaatio voi toimia keskeytyksettä. 

Johtavana kriittisten järjestelmäratkaisujen, kuten konesalien, toimittajana varmistamme sähkön ja tietoliikenteen saatavuuden 24/7.

Kattavat ratkaisut tekevät meistä ainutlaatuisen, sillä pystymme ottamaan täyden vastuun strategiasta ja suunnittelusta, integraatiosta ja toteutuksesta sekä huollosta ja energiatehokkuudesta kiinteistön kriittisten järjestelmien osalta.  Asiantuntemukseemme kuuluu sähkönjakelu, jäähdytys, verkko- ja tietoliikenne sekä turvallisuus. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sairaalat, lentokentät, teollisuus ja IT-palveluntarjoajat ja yli 50% Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä on asiakkaitamme.

Anna meidän hallinnoida kriittiset järjestelmänne ja nukut yösi paremmin!

https://coromatic.fi/

EXIT-PAINIKE Ky, on toiminut vuodesta 1990, turvallisempien poistumisteiden parissa.
Tuotteitamme ovat EXIT-5000 sarjan työntöpainikkeet, jotka asennetaan hätä-/varapoistumisteihin vaaka- tai pystyasennuksena turvaamaan helppo- ja nopea poistuminen.

EXIT-PAINIKE Ky
exitpainike@exitpainike.fi
06-2314034

exitpainike.fi

Feedback Oy on täysin kotimainen kulunvalvonta-alan pioneeri. Valmistamme kulkukortteja, ID-kortteja, muita muovikortteja ja tunnistimia sekä niille oheistarvikkeita yli 40 vuoden kokemuksella.  Menestyksemme salaisuus on palvelu ja laatu. Kaikki asiakkaat ovat meille tärkeitä. Valjasta osaamisemme ja tuotteemme käyttöösi, niin huomaat, miksi olemme alamme terävintä kärkeä. Ota yhteyttä!

Latokartanontie 7 B, 3 krs
00700 Helsinki
010 229 1670
tilaus@feedback.fi

www.feedback.fi

GPBM Nordic on vuonna 1986 perustettu ruotsalainen yritys, jolla on tänä päivänä toimipaikat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa ja Italiassa. Pääkonttori ja Pohjoismaiden keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa. Yrityksemme liikevaihto nousee 500 miljoonaan SEK vuonna 2019. Henkilöstön lukumäärä on yli 100.  

GP Batteries, GP Lighting ja Housegard-paloturvatuotteet ovat konsernin keskeisimmät tuotemerkit. Lisäksi yrityksemme myy ja markkinoi FireAngel (Sprue Ltd, UK)-, Firephant-, Sunmatic- ja UltraLife -tuotteita Pohjoismaissa.

GPBM Nordic on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: kuluttaja- ja teollisuussektoriin. Kuluttajamarkkinoille toimitamme paristoja, akkuja, varavirtalaitteita, kannettavia valaisimia, valonlähteitä ja paloturvatuotteita. Teollisuuden sovelluksiin voimme tarjota asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä huipputeknisia energiaratkaisuja, paristoja ja akkuja sekä ammattikäyttöön ja kiinteistöhuoltoon myös turvallisuus- ja valaistustuotteita.

Panostamme kestävään kehitykseen ja pyrimme ottamaan huomioon ympäristönäkökohdat ja tarjoamaan asiakkaillemme myös ympäristöystävällisä vaihtoehtoja.

Yhteystiedot:

GPBM Nordic Oy
Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa
Tel: 02-478 1000
asiakaspalvelu@gpbmnordic.fi

www.gpbmnordic.fi

Yrityksemme toimittaa särkymättömiä ikkunoita ja peilejä riskikohteisiin kuten vankeinhoitolaitokset, juna-asemat, koulut, sairaalat, kultasepänliikkeet, poliisilaitokset, puolustusvoimien rakennukset ja museot.

Tuotteitamme saa eri suojatasoilla, EN 356 P6B murtosuojauksesta EN 13124-2 EXR 2 Räjähdesuojalaseihin ja EN 1063 BR6-NS luodinkestäviin laseihin asti.


Tuoteportfoliostamme löydät
Särkymättömät Hammerglass levyt
Särkymättömät peilit
Kalterit korvaavat profiilijärjestelmät murtosuojaluokitettuina
Lämpölasikasetit murto-, räjähde- tai luodinkestävyys vaatimuksilla
Valmiit ikkunat karmeineen (myös FB6 luodinkestokarmein) 2K, 2K + 1 ja 3K ratkaisuilla
Ajoneuvolasit murto-, räjähde- tai luodinkestävyys vaatimuksilla
Kaikilla Hammerglass tuotteilla on vähintään 12 vuoden väritakuu ja 5 vuoden murtumatakuu

Mitä Hammerglass on
Hammerglass on ainutlaatuinen materiaaliratkaisu
– Hybridituotteemme koostuu kahdesta pääkomponentista: Polykarbonaattista sekä Hammerglass materiaalista, jotka ovat nanoteknologian avulla yhdistetty molekyylitasolla
– Tuote on lasia puolet kevyempää
– Käytetään kiinteistöissä, työkoneissa ja melusuojissa. Kiinteistöissä oman profiiliratkaisun avulla, työkoneissa ja melusuojissa muotoiltuna lasilevyinä.


Hammerglass kestää:
300 kertaa enemmän kuin lasi
12mm Hammerglass kestää pommi-iskun (3kg TNT, etäisyys räjähdykseen 3 m)
Materiaali on erittäin kemikaalikestävää
Materiaali ei naarmuunnu helposti, voidaan puhdistaa Pata-padalla
Hammerglass ei värjäänny Uv –säteilystä kuten akryylit (pleksi) ja polykarbonaatit (materiaalilla 99,96% Uv –suoja)
Tuotteemme kestää liuotinkemikaaleja kuten asetoni sameutumatta ja on täten helppo puhdistaa töhryistä


Hammerglass Finland
Rantakatu 10, 65100 Vaasa
+358 (0)50 325 6996


www.hammerglass.fi

Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy on Turvatekniikan keskuksen nimeämä puolueeton ja riippumaton sähköturvallisuuslain mukaisten sähköpätevyystodistusten arvioija.

Lakisääteisten pätevyystodistusten lisäksi SETI Oy myöntää henkilöille mm. turva-, tele-, RAU- ja kuntotutkijapätevyyksiä sekä turvaurakoitsijoille ja -palvelutoimittajille TU-sertifiointeja.

TU-sertifiointipalvelu on FINAS:n akkreditoima (S041). TU-sertifikaatilla sähköisiä turvallisuusjärjestelmiä toimittava yritys voi osoittaa sertifioidun toimintatapansa, joka täyttää alan keskeisten järjestöjen asettamat asennus- ja ylläpitotoiminnan vaatimukset. TU-sertifiointia ohjaavaan lautakuntaan ovat nimenneet edustajansa Finanssiala ry, Kaupan Liitto ry, RAKLI ry, Suomen Kiinteistöliitto ry, Suomen sairaalateknisten liitto SSTY ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry sekä Turva-alan yrittäjät ry. 

Lisäksi SETI Oy myöntää urakoitsijahyväksyntöjä mm. tele-, RAU-, lämpökuvaus- ja kuntotutkijayrityksille. 

Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy
PL 55 (Harakantie 18 B)
02601 Espoo
puh. (09) 5476 1600 
seti@seti.fi

www.seti.fi

Infradex Oy tarjoaa lämpökameroita kaikkiin sovelluksiin. Lämpötähystimillä näet niin varkaan, kuin veden varaan pudonneen. Valvontalämpökamera tuo aivan uuden näkökulman pimeävalvontaan, kun suoritus on samaa niin yöllä, kuin päivälläkin.

Infradex Oy
Hakamäenkuja 7
01510 Vantaa,FINLAND
+358 (0) 9 876 1011
info@infradex.fi


www.infradex.fi

Informaatioteknologian tiedekunta/Jyväskylän yliopisto

Kybermaailman ymmärtäminen ja siihen liittyvien uhkien ja riskien hallinta vaatii uudenlaista, monitieteistä osaamista. Jyväskylän yliopiston monitieteisyys ja Suomen monipuolisin IT-tiedekunta antavat erinomaiset mahdollisuudet ratkaista keskeisiä digitalisoituneen yhteiskunnan ongelmia.

Vahvan lähtökohdan kyberturvallisuuden tutkimukselle muodostavat yliopiston huippuosaamisalueet kuten matematiikka, tietojärjestelmätiede, tietojenkäsittely, ohjelmistoteknologia, informaatiojärjestelmät sekä matemaattinen analyysi ja laskennalliset menetelmät.

Kyberturvallisuuden tutkimusalojamme ovat tietoliikenneverkkojen kyberturvallisuus, kyberturvallisuuden johtaminen, kriittisen infrastruktuurin suojaaminen ja kyberpuolustus.

IT-tiedekunnan kyberturvallisuuden maisteriohjelma tarjoaa opiskelijalle vankan osaamisen kyberturvallisuuden kokonaishallintaa vaativissa tehtävissä. Maisteriohjelmassa kyberturvallisuutta tarkastellaan kokonaisturvallisuuden kontekstissa ottaen huomioon kansainvälistyvään ja digitalisoituvaan yhteiskuntaamme liittyvät kehityskulut, toiminta- ja huoltovarmuus sekä reagointi- ja riskinsietokyky. Opetuksemme käsittelee alaa sekä kokonaisturvallisuuden ja strategisen tiedustelun että kyberturvallisuuden kautta.

Prof. Martti Lehto
martti.lehto@jyu.fi

https://www.jyu.fi

Kiwa Inspecta on Kiwa-konserniin kuuluva suomalainen yritys, joka tarjoaa turvallisuuden ja riskien hallinnassa tärkeitä tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluja alansa Pohjoismaisena johtajana.

Yritysturvallisuuden hallintaan olemme lisäksi kehittäneet oman viitekehyksen EK:n mallin mukaisesti. Sen avulla organisaatiot voivat selvittää nykytilansa sekä tavoitteidensa mukaisen turvallisuuden tason kymmenellä eri osa-alueella ja saada konkreettiset toimenpide-ehdotukset näiden välisen kuilun kuromiseksi.

Toimipisteemme kattavat yhdeksän maata: Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan, Hollannin, Latvian, Viron, Liettuan ja Puolan, ja meitä kiwainspectalaisia on yli 1600. Vuotuinen liikevaihtomme on n.176 M €.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@inspecta.com

www.inspecta.fi

  

Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.

Tarjoamme ajankohtaista riskienhallinnan ja turvallisuuden täydennys- ja tilauskoulutusta kouluttajinamme maan huiput oikeustieteiden osaajat.

www.uef.fi/fi/web/aducate/juridiikka

Laurea-ammattikorkeakoulu on arvostettu ja palkittu turvallisuusalan kouluttaja ja Suomen ainoa turvallisuusalan AMK- ja YAMK-tutkintoja tarjoava oppilaitos. Toimimme kuudella kampuksella Uudenmaan alueella.

AMK- ja YAMK-tutkintoon johtavan koulutuksen lisäksi tarjoamme turvallisuusalan koulutusta täydennyskoulutuksina jo alalle työskenteleville.

www.laurea.fi

LIS Group Oy on Suomen suurin työturvallisuuden kehittäjäyritys. Lisäksi LIS Group Oy on Suomen suurimpia koulutustaloja. Ja nyt LIS Groupin laadukas koulutustarjonta on saatavilla myös verkkokoulutuksina. 

Verkkokoulutustarjonnastamme löydät mm. pätevyyskoulutukset, yleisperehdytykset sekä esimiesten koulutukset. Miksi verkkokoulutukset ovat sitten niin tärkeitä? Eivätkös ne ole lähinnä huono vaihtoehto oikealle koulutukselle? No eivät ole.

Suomen suurimmat yritykset ovat asiakkaitamme turvallisuuskulttuurin kehityksen ja koulutuksen kehittämisensä osalta, ja tänä päivänä osaamisen terävin kärki katsoo koulutustarpeita uusin silmin, johon kuuluvat luokkakoulutusten lisäksi osaamistasotestit ja verkkokoulutukset. 

Verkkokoulutuksen etuja ovat 
* Helppous – muutamalla napsautuksella koulutuksen suoritus käyntiin.
* Riippumattomuus – koulutuksen voi suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta.
* Joustavuus - Koulutuksen voi myös jättää kesken ja suorittaa loppuun myöhemmin.
* Kustannustehokkuus – säästöt mm. esimiesten ajankäytössä, matkakuluista, päivärahoista ja koulutustilaisuuden järjestämisestä ovat merkittävät.
* Vakiomuotoisuus – laatutaso ei vaihtele. Verkkokoulutuksissa tiedät täsmälleen, mitä henkilöstösi on suorittanut.
* Seurattavuus – seuraa tuloksia, suoritustietoja ja –määriä helposti alustan kautta.
* Jalkautuksen nopeus – koulutuksen tai lisäämäsi materiaalin pääsee suorittamaan välittömästi.
* Saavutettavuus – materiaali saavuttaa 100 % henkilöstöstäsi.
* Palaute – kerää ja vastaanota palautetta sekä toiveita osaamisen kehittämiseen suoraan henkilöstöltä.
* Myös omat koulutus- ja perehdytysmateriaalisi voidaan viedä helposti LIS Groupin tarjoamalle alustalle.

Verkkokoulutukset ovatkin siis osa koulutuskokonaisuutta, jossa henkilöstön kehittäminen valaistaan uuden tietämyksen valossa siten, että aito osaaminen tunnistetaan yhtä lailla kuin osaamisen puutteetkin. Ne yhdessä ohjaavat yksilöllisen koulutuspolun maaliin.


Verkkokoulutustemme lisäksi sellaiset tuotteet kuin InstaAudit Online Management Platform on jo käsite turvallisuushavaintojen tekemiseen ja raportointiin. Yhtälailla Safety UP osana EHSQ UP -tuoteperhettä auttaa silloin kun turvallisuuden syväkulttuuri halutaan poikimaan aitoa EHSQ-osaamista, mutta myös aitoa rahallista tuottoa. 

Näin asiakkaamme sanoo saman: ” Turvallisuuskulttuuriyhteistyö LIS Groupin kanssa on tuottanut konkreettisia tuloksia osana muutakin uudistusta siten, että 2016 pitäen tapaturmat ovat tippuneet lähes kymmenesosaan aiemmasta tasosta. Lisäksi parantunut turvallisuuskulttuuri vuotaa positiivisena vaikuttimena tehokkuuteen ja laatuun. Kokonaisuus on parantunut. Uskallan sanoa, että suosittelen tätä mallia, kun kommentit henkilöstöltä ja pääluottamusmieheltä kertovat tarinaa parhaasta koulutuksesta ikinä”, Kari Karttunen, tehtaanjohtaja Mänttä, Metsä Tissue

LIS Group Oy on myös yksi niitä harvoja yrityksiä, joka esittelee asiakaspalvelunsa keskeisenä osaamisalueenaan. Ja syy miksi me niin teemme on asenteemme, jonka perusteella yritämme aina kaikin keinoin auttaa asiakkaamme hänen oman tarpeensa maaliin. Ja juuri tällä polulla me olemme voineet kasvaa yhdessä Suomen suuryritysten ja Suomen PK-yritysten turvallisuussparraajana.

LIS Group sai 24.4.2018 Nolla tapaturmaa -foorumilta tasoluokituksen 1 (Maailman kärjessä)
Lue lisää täältä 

Yhteystietomme
toimisto@lis.fi

www.lis.fi/

Marsh on maailman johtava riskienhallinta- ja vakuutusmeklaripalvelujen tarjoaja. Marsh auttaa asiakkaitaan menestymään tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja niin tehokkaaseen riskienhallintaan kuin vakuuttamiseen. Yrityksellä on palveluksessaan noin 27 000 työntekijää, jotka tarjoavat neuvontaa yli 130 maassa.

Marsh Oy on Finanssivalvonnan rekisteröimä vakuutusmeklari, jonka osaamista ovat riskien analysointi ja kartoitus, vakuutusratkaisujen suunnittelu, kilpailuttaminen ja hallinnointi sekä riskienhallinnan ja vahinkojen hoitoon liittyvät neuvontapalvelut. Marshilla on asiantuntemusta hyvin monien eri toimialojen riskeistä kuten teollisuustuotannon, projektiliiketoiminnan, kuluttajatuotteiden, energiayhtiöiden, mediayhtiöiden, verkkoliiketoiminnan tai julkisen sektorin osalta.

Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskisuurista pörssiyhtiöistä, yksityisomistuksessa olevista perheyhtiöistä, yksityisistä osakeyhtiöistä, eri erikokoisista kasvuyrityksistä sekä julkisyhteisöistä. Kansainvälisen verkoston avulla voimme palvella kaikkien asiakkaidemme ulkomaan yksiköitä koordinoidusti. Vakuutusosaamisemme kattaa niin kyber-, tuotevastuu-, takaisinveto-, johdon vastuu-, rikos-, keskeytys-, omaisuus-, kuljetus- luotto- ja ympäristövastuuvakuutuksen sekä yrityskauppojen vastuiden vakuuttamisen. Toimipa yrityksesi millä toimialalla tahansa, palvelumme kattavat kaikki mahdolliset riskit ja niiden vakuuttamisen neuvonnan.


Ota yhteyttä!
Marsh Oy


Keilaranta 10
02150 Espoo
Puh. (09) 86774200
Sähköposti: asiakaspalvelu@marsh.com

 

www.marsh.com

Mirasys Oy kehittää ja toimittaa älykkäitä videonhallintaohjelmistoja, jotka auttavat yrityksiä sekä yhteisöjä kehittämään, tehostamaan ja turvaamaan toimintojaan.

Mirasys videonhallintajärjestelmä integroituu helposti muihin järjestelmiin kuten kulunvalvonta-, rikosilmoitus-, paloilmaisin-, kiinteistöautomaatio- ja prosessiautomaatiojärjestelmiin. Mirasysin sovellusportfoliosta löytyvät mm. ajoneuvojen rekisterinumeroiden hallinta- ja analysointisovellus, analytiikka, raportointi, visuaalinen tapahtumien ja hälytysten hallinta sekä valvomosovellus. Eri järjestelmien generoimien videokuvan, tapahtumien ja hälytysten automaattinen yhdistäminen ja analysointi sekä niistä automaattisesti tehtävät toimenpiteet ja ohjaukset toteutetaan Mirasys VMS -järjestelmällä.

Mirasys-videonhallintajärjestelmiä markkinoidaan yli 40 maassa. Mirasys VMS -ratkaisut soveltuvat niin pienille kuin suurille yrityksille ja yhteisöille sekä konserneille. Suurimpaan Mirasys-ratkaisuun on liitetty lähes 20.000 kameraa.

Suomalainen Mirasys on perustettu vuonna 1997 ja se toimii edelleen suomalaisessa yksityisomistuksessa.

Mirasys Oy
Atomitie 5 C
00370 Helsinki
Puhelin: +358 9 2533 3300
Sähköposti: myynti@mirasys.fi, info@mirasys.com

www.mirasys.com
www.mirasys.fi 

Ovipuhelinjärjestelmät ovat yksi 1995 perustetun Quick Tech Oy:n päätuotealueista turvatekniikan toimittajana.

Toimitamme järjestelmiä alkaen yhdestä ovesta aina suuriin kerrostalo- ja liikehuoneistokiinteistöihin. Valikoimassa on perus audiojärjestelmien lisäksi kuvallisia- sekä GSM- tekniikalla toimivia järjestelmiä.

Erilaisten teknisten ratkaisujen lisäksi mallistossa on edustavia, laadukkaita tuotteita arvokiinteistöihin, sekä arkkitehtonisesti merkittäviin kohteisiin.

Toimimme yhteistyössä tunnettujen ja luotettavien maahantuojien kanssa. Olemme Siedlen kouluttama ja sertifioima partneriyritys, sekä Aiphone ovipuhelinjärjestelmien valtuutettu jälleenmyyjä.

Matti Hartikainen 
puhelin 0400 612 909

www.quick-tech.fi

Safetyset Oy on vuonna 1994 perustettu ikkunakalvojen ja turvatekniikan maahantuontiyritys. Safetysetin tuotevalikoimaan kuuluvat turvakalvot, joiden avulla kiinteistöjen lasipinnoista saadaan murronsuojalasia, rakennusmääräykset täyttävää turvalasia sekä vaativiin kohteisiin tarkoitettua räjähdyksensuojalasia.

Safetysetin turvatekniikan tuotevalikoima sisältää Finanssialan keskusliiton hyväksymät avainturvakaapit, kassa – ja paloturvakaapit sekä avainten turvalliseen kuljettamiseen tarkoitetut autojen avainsalkut.  Avainten koukkukohtaiseen valvontaan yrityksen valikoimasta löytyy avaintenhallintajärjestelmät, jotka ovat verkkoon liitettäviä avainkaappeja, joissa jokainen avain on oman RFID-tunnisteen takana. Yrityksen kulunvalvontatuotteiden valikoima sisältää Biometriset sormenjälkilukijat sekä perinteiset etälukijat.

Lisätietoja:
myynti@safetyset.fi
puh. +358 207 809 372

 

www.safetyset.fi

SALTO Systems perustettiin vuonna 2001 tarkoituksena luoda ensiluokkainen ja kaapeliton kulunhallintajärjestelmä, joka on helppokäyttöinen sekä turvallinen ja soveltuu jokaisen asiakkaan ja kiinteistön uniikkeihin kulunhallintatarpeisiin. Järjestelmän tuli olla kustannustehokas, luotettava ja yksinkertainen asentaa ja samalla innovatiivinen sekä valmis tulevaisuuden muuttuviin olosuhteisiin. Tuloksena syntyi uraauurtava SVN-alusta (SALTO Virtual Network), jossa data-on-card -toimintaperiaatteen mukaisesti tietoa liikutetaan kulkutunnisteen avulla.

SALTO SVN koostuu langoitetuista online-ovista sekä paristokäyttöisistä langaton online- ja offline-lukijoista.

Tällä hetkellä SALTO SVN -järjestelmän kulkupisteitä on maailmanlaajuisesti yli 4 miljoonaa yli 90 maassa ja yli 19 000 projektissa. Käyttäjiä järjestelmässä on yli 20 miljoonaa.

Erinäiset pilvipalvelujärjestelmät ovat yleistyneet lähivuosina ja SALTO on ollut jo varhain mukana kehityksessä. SALTO KS ”Keys as a service” on pilvipalvelujärjestelmä, jolla pystytään hallitsemaan langaton online –lukijoita pilven yli.

Mullistimme kulunhallin­nan maailmanlaajuisesti toimialoilla, joissa turvallisuus on äärimmäisen tärkeää – lentokentiltä ja tervey­denhuollosta kouluihin ja hotelleihin. Nyt jatkamme innovointia, jotta lukitusjärjestelmämme säilyvät mark­kinoiden kehittyneimpinä ja joustavimpina.

SALTO Systems

Technopolis Aviapolis

Teknobulevardi 3-5

01530 Vantaa


Myynti ja asiakaspalvelu

Puh: +358 (0)20 785 67 90

info.fi@saltosystems.com

www.saltosystems.com/fi-fi/

Schneider Electricin tutut turvallisuusratkaisut ovat turvanneet ihmisiä ja kiinteistöjä yli 80 vuoden ajan.

Olemme Suomen johtava palo- ja toimitilaturvallisuuden järjestelmäkehittäjä- ja toimittaja. Tarjoamme turvallisuusratkaisuja suojaamaan omaisuutta ja ihmisiä sekä kattavia tukipalveluja järjestelmien elinkaaren ajaksi.

Meiltä saat turvallisuusalan kokonaispalvelua, järjestelmien suunnittelusta ylläpitopalveluihin. Schneider Electric toimii lähellä asiakasta yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomea ja lisäksi tuotteita saa lukuisten partneriemme kautta. 


Meiltä on nyt saatavilla ensimmäinen aito online-paloturvaratkaisu. Yhdistämällä Esmi Sense -paloilmoitinkeskuksen EcoStruxure Fire Expert -verkkosovellukseen voit hallita järjestelmiäsi tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, missä ja milloin tahansa. Esmi Sense on yhteensopiva kaikkien Schneider Electricin älykkäiden ja perinteisten tunnistimien kanssa, ja paloilmoitinkeskuksen voi integroida myös kiinteistönhallintajärjestelmään.


Asiakaspalvelu ja tekninen tuki:
Puhelin 010 446615
asiakaspalvelu.fi@schneider-electric.com

www.schneider-electric.fi

Secrow Oy:n tavoite on auttaa asiakasyrityksiään saavuttamaan turvallisuuskulttuurin noston pysyvästi korkeammalle tasolle. Yritysten turvallisuuskulttuuritaso on suoraan verrannollinen yrityksen henkilökunnan ja sen tiloissa toimivien yhteistyökumppanien tietämykseen turvallisuusohjeistuksesta ja turvallisista toimintatavoista sekä tietoisuudesta, miten omilla toimillaan voi vaikuttaa yrityksen turvallisuuteen.

Secrow Oy:n kehittämällä Notecrow-mobiililla infojärjestelmällä asia hoituu helposti. Lue lisää Notecrow mobiilista infojärjestelmästä täältä

Secrow Oy, puhelin +358 400 441487 

www.secrow.fi

Sicutec Oy on italialaisen Nicen valtuutettu maahantuoja Suomessa. Valikoimassamme ovat laadukkaat porttikoneistot, puomikoneistot, autotalli- ja teollisuusovikoneistot, kauko-ohjaimet ja varusteet.
 

Sicutec Oy
Kuparikatu 44
20380 Turku
puh. 010-2921971
info@sicutec.fi
fax 010-292 1979
y-tunnus 2359322-4


www.sicutec.fi

 

SOL Palvelut OyTurvallisuuspalveluita ja hymyileviä asiakaskontakteja 

SOL Turvallisuuspalvelut ei ole jämähtänyt paikalleen vartiointi- ja valvontatoiminnan perinteisiin lähtökohtiin. Lähestymistapaamme on tarjota mahdollisimman kattava paketti asiakkaan koko turvallisuuspalveluiden toteuttamiseen. Tähän kuuluu eteneminen arjen asiakaspalvelutilanteista koko matka yrityksen turvallisuuden hälytys- ja etävalvontajärjestelmien hallinnointiin.

SOL Palvelut Oy
asiakaspalvelu@sol.fi
puhelin 020 5705

www.sol.fi

Suomen Turvamiehet on kotimainen yritys, joka tuottaa monipuolisia ja korkealaatuisia turvallisuuspalveluita yksityishenkilöille, yrityksille sekä julkiselle sektorille koko Suomen alueella. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan tukeminen korkealaatuisilla palveluilla. Motivoituneen henkilöstömme vankka osaaminen ja ammattimainen asenne takaavat palveluidemme tasokkuuden ja asiakastyytyväisyyden. Toimintamme perustuu pitkäkestoiseen yhteistyöhön yhä paremman asiakaspalvelun ja menestyksen varmistamiseksi.

Turvallisuudestaan huolehtiva organisaatio viestii asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen luotettavuudesta ja korkeasta laadusta. Suomen Turvamiehet - Yhtiöt tarjoaa kaikki turvallisuusalan ratkaisut joustavasti ja laadukkaasti yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille koko Suomen alueella. Tarpeisiisi yksilöitäviin ja helposti organisaatioosi sulautettaviin ratkaisuihin lukeutuvat muun muassa:

Turvallisuuspalvelut
Hälytyskeskuspalvelut
Turvallisuustekniikka
Arvokuljetukset
Koulutuspalvelut

Suomen Turvamiehet – Yhtiöt
myynti@suomenturvamiehet.com
vaihde 0451283900

www.suomenturvamiehet.com

THV Turvapalvelut koostuu kahdesta turvallisuusalan yrityksestä:
Tele-Projekti Oy ja THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy. Turvallisuutta olemme tuottaneet jo vuodesta 1975, aina yrittäjävetoisesti.

Tele-Projekti Oy on turva- ja telealan vahva projektiosaaja. Toimintaamme kuuluvat turva- ja viestintälaitteiden maahantuonti ja tukkumyynti sekä järjestelmäurakointi kiinteistöihin koko Suomen alueella. Ratkaisut, joista installaatiot rakennamme, ovat alan ehdottomia ykköstuotteita. Laadukkaan järjestelmän takeena on ennen kaikkea toimiva huolto ja tuotteiden pitkä elinkaari. Emme hyväksy kompromisseja. Tele-Projekti on Finanssialan keskusliiton sertifioima turvaelektroniikan asennusliike FK 2007, ISO 9001.

THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy on moderni vartioimisliike, jonka päätuote on tekninen valvonta. Valvomossamme vastaanotetaan hälytyksiä sekä turvakamerakuvaa asiakaskohteistamme koko Suomen alueelta. THV:n vartijat suorittavat hälytystoimenpiteet Turun talousalueella, muualla Suomessa toimenpiteitä suorittaa yhteistyöyritykset. Hälytyskeskuksemme on Finanssialan Keskusliiton sertifioima FK 2007, ISO 9001:2008 -standardin mukainen hälytyskeskus.

www.thv.fi

Turvakolmio on vuonna 1993 perustettu turva-alan yritys, joka on turvatekniikan, lukituksen ja paloturvallisuuden järjestelmäurakoinnin ja -integroinnin huippuosaaja. Turvakolmio toimittaa kaikkia sähköisiä turvallisuusteknisiä järjestelmiä koko Suomessa, myös pilvipalveluina.

Asiakkaidemme toiminnan laadun ja halutun turvatason perusteella toteutamme heille parhaiten soveltuvan kokonaisratkaisun. Huolehdimme järjestelmän elinkaarta pidentävästä huollosta ja ylläpidosta. Kaiken liiketoimintamme perustana on korkein mahdollinen ammattitaito ja luotettavuus.

Turvakolmio Group tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuutta asiakkailleen – kaikki turvatekniikka yhdestä paikasta.

Palvelumme:
Kulunvalvonta
Rikosilmoittimet
Kameravalvonta
Työajanseuranta
Paloturvallisuus
Integraatiot
Lukitus / Oviympäristö

Turvakolmio Group 
Niittytie 33
01300 Vantaa
Puhelinvaihde 010 806 760 
myynti(at)turvakolmio.com
 Y-tunnus 2681783-6

www.turvakolmio.fi

Kyllä kiitos.

Olisin kiinnostunut samaan lisätietoa turvallisuus- ja riskienhallintayritysten hakemistoistanne ja portaalista ja miten niihin voi päästä mukaan. Toivoisin yhteydenottoanne.