turvallisuus ja riskienhallinta

Tervetuloa Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden sekä
Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy:n verkkosivuille

e-Sähköpostisuora

e-Sähköpostisuora on Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden asiakkailleen räätälöimä palvelu, jonka avulla asiakas voi tavoittaa nopeasti sähköpostin suurjakeluna turvallisuushankinnoista vastaavat päättäjät ja muut turvallisuustyötä tekevät ihmiset.  Suurjakelu toimitetaan ainoana väylänä Suomessa nopeasti lähes 5.000:lle(tilanne 1.1.2019) turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijalle, ammattilaiselle ja päättäjälle. Näitä vuosien työllä ja kokemuksella etsittyjä turvallisuustyötä tekeviä ihmisiä ei voi tavoittaa millään muulla tavoin yhtä suurena joukkona samalla kertaa! 

Sähköpostisuora toimii esimerkiksi mainiona rekrytointikanavana, sekä väylänä ilmoittaa esimerkiksi organisaation tarjonnasta, kuten seminaareista, messuista, palkinnoista, apurahoista, koulutustapahtumista, roadshow-kiertueista, mielipidekyselyistä, uutisista ja muista ideoista, joita asiakas haluaa viestittää eteenpäin.

Sähköpostisuoraa ei kuitenkaan voi hyödyntää pelkkään tuotemainontaan, jotta viestien avausprosentti pysyy korkealla tasolla.

Lisätietoa e-Sähköpostisuorasta löydät täältä.

--------------------------------------------------

Turvallisuuden ja riskienhallinnan sähköinen Uutiskirje 

Uutiset tavoittavat nopeasti tuhannet alan ihmiset!

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden tuottama turvallisuusden ja riskienhallinnan sähköinen uutiskirje ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirjeen kautta asiakas voi toteuttaa mainontaansa nopeasti sähköpostin suurjakeluna lähes 5.000:lle (tilanne 1.1.2019) turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle. Näitä vuosien työllä ja kokemuksella etsittyjä turvallisuustyötä tekeviä ihmisiä ei voi tavoittaa millään muulla tavoin yhtä suurena joukkona samalla kertaa! Koska kyse on uutisista, ne ovat tyypillisesti suosittua luettavaa kaikissa ikäryhmissä. Asiakas voi laittaa uutiskirjeeseen omia bannereitaan.

Turvallisuusalan e-Uutisten ilmestymisviikot ja muuta lisätietoa löydät täältä.

--------------------------------------------------

Bannerit www.turvallisuus.com -sivustolla

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden verkkosivuilla www.turvallisuus.com vierailee tuhansia kävijöitä kuukausittain. Yli 65 % kävijöistä on koko ajan uusia. Säännöllisesti päivittyvä verkkosivusto luo vahvaa orgaanista vetovoimaa, jonka myös hakukoneet noteeraavat korkealle.

www.turvallisuus.comeri kokoisia bannereita

--------------------------------------------------

Turvallisuus & Riskienhallinta -printtilehti

Turvallisuus & Riskienhallinta painettuna printtilehtenä on edelleen vertaansa vailla oleva kanava tavoittaa turvallisuustyötä tekevät päättäjät ja asiantuntijat. Lehden keskimääräinen painos on 5.700 kappaletta, ja jokaista lehteä lukee keskimäärin 2,5 henkilöä. Yhteensä lukijoita on noin 14.500. 

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja jokaisella ilmestyvällä lehdellä on erilaisia ja kiinnostavia ylimääräisiä kohdennettuja täsmäjakeluita, joilla turvallisuutta tehdään tutuksi uusille kohderyhmille. 

Vuoden 2019 mediakorttimme ja lisätietoa löydät täältä

Printtilehden näköisversiota voi lukea myös digiversiona osoitteessa lehtiluukku.fi. Lukemiseen tarvitaan tilaajatunnus.

Kysy lisää

Kyllä kiitos. Haluan että otatte yhteyttä ja kerrotte lisää palveluidenne mahdollisuuksista. Otattehan yhteyttä.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Turvallisuus & Riskienhallinta-lehti
Rajatorpantie 8
01600 VANTAA

Y-tunnus:
Puh: 040 584 0212

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Turvallisuus & Riskienhallinta-lehti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha