e-Sähköpostisuora

e-Sähköpostisuora on Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden asiakkailleen räätälöimä palvelu, jonka avulla asiakas voi tavoittaa nopeasti sähköpostin suurjakeluna turvallisuushankinnoista vastaavat päättäjät ja muut turvallisuustyötä tekevät ihmiset.  Suurjakelu toimitetaan ainoana väylänä Suomessa nopeasti noin 4.500:lle turvallisuuden ja riskienhallinnan asiantuntijalle, ammattilaiselle ja päättäjälle. Näitä vuosien työllä ja kokemuksella etsittyjä turvallisuustyötä tekeviä ihmisiä ei voi tavoittaa millään muulla tavoin yhtä suurena joukkona samalla kertaa! 

e-Sähköpostisuora toimii mainiona rekrytointikanavana, sekä väylänä ilmoittaa esimerkiksi organisaation tarjonnasta, kuten seminaareista, messuista, palkinnoista, apurahoista, koulutustapahtumista, roadshow-kiertueista, mielipidekyselyistä, uutisista ja muista ideoista, joita asiakas haluaa viestittää eteenpäin.

e-Sähköpostisuoraa ei kuitenkaan voi hyödyntää pelkkään tuotemainontaan, jotta viestien avausprosentti pysyy korkealla tasolla.

Lisätietoa e-Sähköpostisuorasta löydät täältä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset 

Uutiset tavoittavat nopeasti tuhannet alan ihmiset!

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden tuottamat Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset ilmestyvät kuusi kertaa vuodessa. e-Uutisten kautta asiakas voi toteuttaa mainontaansa nopeasti sähköpostin suurjakeluna noin 4.500:lle turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle. Näitä vuosien työllä ja kokemuksella etsittyjä turvallisuustyötä tekeviä ihmisiä ei voi tavoittaa millään muulla tavoin yhtä suurena joukkona samalla kertaa! Koska kyse on uutisista, ne ovat tyypillisesti suosittua luettavaa kaikissa ikäryhmissä. Asiakas voi laittaa uutisten sekaan omia mainoksiaan ja bannereitaan.

Turvallisuusalan e-Uutisten ilmestymisviikot ja muuta lisätietoa löydät täältä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bannerit www.turvallisuus.com -sivustolla

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden verkkosivuilla www.turvallisuus.com vierailee tuhansia kävijöitä kuukausittain. Yli 65 % kävijöistä on koko ajan uusia. Säännöllisesti päivittyvä verkkosivusto luo vahvaa orgaanista vetovoimaa, jonka myös hakukoneet noteeraavat korkealle.

www.turvallisuus.com -verkkosivustolle asiakas voi laittaa eri kokoisia bannereita. Lisätietoa bannereista löydät täältä

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blogit www.turvallisuus.com -sivustolla

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden verkkosivustolle on mahdollisuus kirjoittaa blogeja. Asiakas kirjoittaa blogitekstinsä itse. Tekstin suositeltava pituus on alle 2.000 merkkiä, jotta kiireinenkin sivustolla kävijä ennättää blogin lukea. Luonnollisesti asiakas päättää blogitekstinsä pituuden itse. Blogiin on suositeltavaa laittaa kuva mukaan.

Blogin sijainti on sivustolla keskivaiheella. Sivustolle aukeaa blogin napakka otsikko ja pieni kuva. Otsikkoa klikkaamalla aukeaa koko blogi teksteineen ja kuvineen. Sivustolle otetaan maksimissaan 2 blogia kerrallaan.

Blogit säilyvät automaattisesti sivuston blogiarkistossa, johon pääsee näppärästi klikkaamalla blogin alla olevaa tekstiä Aiemmat blogit. Jos asiakas haluaa, blogi poistetaan arkistosta.

Lisätietoa blogeista löydät täältä

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Turvallisuus & Riskienhallinta -printtilehti

Turvallisuus & Riskienhallinta painettuna printtilehtenä on edelleen vertaansa vailla oleva kanava tavoittaa turvallisuustyötä tekevät päättäjät ja asiantuntijat. Lehden keskimääräinen painos on 5.900 kappaletta, ja jokaista lehteä lukee keskimäärin 2,5 henkilöä. Yhteensä lukijoita on noin 14.800. 

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, ja jokaisella ilmestyvällä lehdellä on erilaisia ja kiinnostavia ylimääräisiä kohdennettuja täsmäjakeluita, joilla turvallisuutta tehdään tutuksi uusille kohderyhmille. Asiakas voi hyödyntää painettua printtilehteä mainontakanavanaan kahdella tavalla:

1. Perinteisellä sisäsivujen mainonnalla. Lisätietoa löydät täältä.

2. Edullisemmilla TurvaMarkkinat-mainonnalla. Lisätietoa löydät täältä.

Printtilehden näköisversiota voi lukea myös digiversiona osoitteessa lehtiluukku.fi. Lukemiseen tarvitaan tilaajatunnus.

Kysy lisää

Kyllä kiitos. Haluan että otatte yhteyttä ja kerrotte lisää palveluidenne mahdollisuuksista. Otattehan yhteyttä.