Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden esittely

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on ammattilaisille ja asiantuntijoille suunnattu erikoisaikakauslehti, jota lisäksi tarvitsevat turvallisuus- ja riskienhallinta-asioita oman työnsä ohella hoitavat työntekijät, sekä muuten alan kehitystä seuraavat ihmiset.

Lehden sisältö keskittyy yritysten ja yhteiskunnan turvallisuusratkaisuihin. Lehti pyrkii antamaan arvokkaita käytännön neuvoja sekä opastaa välttämään sudenkuoppia. Lehteen kirjoittavilla toimittajilla on pääasiassa pitkä turvallisuuskirjoittamisen tausta. Lisäksi lehden kanssa yhteistyötä tekevät vierailevat asiantuntijakirjoittajat ovat omien turvallisuuden osa-alueidensa kokenutta kaartia.

Lehden vahvoja osaamisalueita ovat:

  • Turvallisuustekniikan, kuten videovalvonnan, rikosilmoitinjärjestelmien, kulunvalvonnan ja kulunhallinnan, paloilmoittimien, lukituksen ja muiden turvallisuustekniikoiden artikkelit.
  • Tieto- ja kyberturvallisuuden monipuolisista uhista ja niitä ennalta ehkäisevistä ratkaisuista kertovat artikkelit.
  • Turvallisuuteen liittyvien palveluiden, kuten vartioinnin, hälytys- ja palvelukeskustoiminnan, yleisötapahtumien järjestämisen, etävalvonnan, etähuollon ja monien muiden turvallisuuspalveluiden toimintaan liittyvät artikkelit.
  • Palo- ja pelastusturvallisuuden, riskienhallinnan, turvallisuusjohtamisen, kriisinhallinnan, ympäristöturvallisuuden, työsuojelun, työturvallisuuden, turvallisuuskoulutuksen ja turvallisuustutkimusten monipuoliset artikkelit.

Lisäksi lehti tarjoaa runsaasti ajankohtaista tietoa, kuten yrityksiin, viranomaisten toimintaan ja suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuteen liittyviä uutisia, kertoo turvallisuusalan ihmisistä, tuoteuutuuksista, tapahtumista, alan historiasta ja mitä turvallisuusalan järjestösektorilla kulloinkin tapahtuu.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Katso tarkemmat ilmestymispäivät ja mediatiedot sivuston pääpalkista kohdasta Mediainfo.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden perinteistä uutistarjontaa tukee lehden sähköinen e-Uutiset. Katso lisätietoa sivuston pääpalkista kohdasta e-Uutiset ja Mediainfo.

KYSY LISÄÄ!

Kyllä kiitos. Haluan, että otatte yhteyttä ja kerrotte lehdestä tai e-Uutisista lisää. Otattehan yhteyttä.