Tilaa lehti

Kyllä kiitos. Tilaan Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden edulliseen tutustumishintaan ensimmäinen vuosi vain 39,00 euroa (normaali hinta 78 euroa). Hinta sisältää 10 prosentin arvonlisäveron. Tutustumistarjous on kestotilaus, jonka voi irtisanoa milloin vain lähettämällä viesti tilaajapalvelu@turvallisuus.com. Tilaus ei jatku jo maksetun tilausjakson päätyttyä. Hinta sisältää postituksen Suomeen. Tilaukset ulkomaille, kysy postitushinta kustantajalta.

Lehti on verovähennyskelpoinen ammattilehti.

Tilaus sisältää painetun Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden sekä digitaalisen näköislehden, jota voi lukea mistä vain nettiselaimen ja henkilökohtaisen verkkoavaimen avulla Lehtiluukku.fi-pavelussa. Lehtiluukku.fi-palvelusta voit tilata lukuoikeuden myös yksittäisen digilehden lukemiseen.

Tämän sivuston tutustumistarjous 39,00 euroa ensimmäinen vuosi sisältää sekä printtilehden että digilehden. Lehti ilmestyy vuonna 2023  viisi kertaa: maaliskuussa, toukokuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Syyskuun lehti on kaksois/suurnumero, eli lehti 4-5/2023.

Turvallisuusalan opiskelijoille vuosikerran hinta on 22 euroa/vuosikerta (sisältää arvonlisäveron). Lähetä tilauksesi silloin sähköpostilla osoitteeseen tilaajapalvelu@turvallisuus.com ja mainitse olevasi opiskelija ja missä oppilaitoksessa opiskelet.

Rekisteriselosteen löydät täältä

Kun olet täyttänyt alle olevan tilauslomakkeen ja painanut  "lähetä", odota, että saat sivustolle vahvistuksen "Kiitos, tilauksesi on toimitettu". Muista laittaa toimitusosoitteeseen myös postinumero ja postitoimipaikka.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Turvallisuus & Riskienhallinta-lehti
Rajatorpantie 8
01600 VANTAA

Y-tunnus:
Puh: 040 584 0212

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Turvallisuus & Riskienhallinta-lehti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Voit myös tilata lehden toisella tavalla:

Lähetä tilauksesi sähköpostilla osoitteeseen tilaajapalvelu@turvallisuus.com tai soita puhelinnumeroon (03) 424 65340 ja tilaa lehti tutustumishintaan 39,00 euroa ensimmäinen vuosi. Hinta sisältää alv:n 10 prosenttia.

Mainitse tilauksessasi seuraavat tiedot:

  • tilaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • lehden postitusosoite mukaan lukien postinumero ja postitoimipaikka
  • lehden laskutusosoite, jos eri kuin postitusosoite
  • tutustumistarjous ensimmäinen vuosi 39,00 euroa

Kustantaja säilyttää asiakasrekisteriä henkilötietolain edellyttämällä tavalla.