Näköislehti

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden tilaajat voivat lukea lehden digitaalisen näköislehden 1.1.2017 alkaen lehtiluukku.fi-palvelussa. Pääset kirjautumaan palveluun suoraan tästä.  Kirjautumista varten tarvitset asiakasnumerosi, jonka löydät tilaamasi lehden takakannen osoitetulostuksesta, sen ensimmäinen numero-ja/tai kirjainyhdistelmä. Lisäksi kirjautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi.

Lehtiluukku.fi-palvelusta löydät lehdet, jotka alkavat numerosta 1/2017.

-----------------

Sitä aiemmat lehdet pääset lukemaan vain Lukusali 24/7 -palvelussa osoitteessa www.lukusali.fi

Lehden tilaajat löytävät täältä kirjautumisohjeet Lukusali 24/7 -palveluun lehden lukijaksi.

Jotta pääset toteuttamaan kirjautumisohjeita, siirry Lukusali 24/7 -palveluun täältä.

Vasta sen jälkeen, kun olet kirjautunut ja rekisteröitynyt ensimmäisen kerran Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden lukijaksi, näet Lukusali-palvelussa lehden nimen kategoriassa Turvallisuus. Jatkossa löydät lehden Lukusalin pääpalkista kohdasta Arkisto.

Kun olet ensimmäisen kerran kirjautunut Lukusali 24/7 -palveluun, järjestelmä muistaa kirjautumistietosi, mikäli käytät uudelleenkirjautumiseen samaa tietokonetta kuin aiemmin ja myös samaa nettiselainta.

Mikäli vaihdat tietokonetta, joudut kirjautumaan uudestaan. Joudut myös kirjautumaan uudestaan, jos tyhjennät välillä tietokoneesi välimuistin.

Lukuoikeutesi lehden digitaalisen näköislehden lukemiseen pysyy voimassa niin kauan, kun tilaajatunnuksesi on aktiivinen eli olet lehden tilaaja.

Asiakas/tilaustunnuksesi löydät Sinulle postitetun lehden takakannen osoitekentästä, kuten myös vaadittavan postinumeron.