turvallisuus ja riskienhallinta

Tervetuloa Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden sekä
Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy:n verkkosivuille

Turvallisuuspalkintojen esittely

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti jakaa vuosittain Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Yhteistyössä on mukana noin 20 Suomen merkittävintä turvallisuusalan yhdistystä ja yksitoista palkitsemista tukevaa sponsoria.

Vuoden 2018 Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot jaetaan lokakuun 10. päivä Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla. Lue palkinnoista enemmän tästä.

Vuonna 2018 palkitsemista sponsoroivat seuraavat yritykset ja oppilaitokset:

AEL

Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr on yksi Suomen johtavia turvallisuustekniikan koulutuspalveluja tarjoavia oppilaitoksia. AEL tarjoaa yrityksille lisäarvoa tuottavat kehittämis- ja koulutusratkaisut sekä opiskelijoille kilpailukykyisen osaamisen.

ael.fi

Bosch Security Systems

The Bosch division Security Systems is a leading global supplier of security, safety, and communications products and systems. In selected countries Bosch offers solutions and services for building security, energy efficiency and building automation. About 9,000 associates generated sales of roughly 1.8 billion euros in 2016.

Boschsecurity.fi

FSM Group

Suomen johtava turvatekniikan ja verkkotuotteiden tukkuliike FSM on toiminut turvallisuusalalla jo 25 vuotta. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistön turvateknisessä valvonnassa tarvittavat laitteet ja järjestelmät. Suurimpia tuoteryhmiä ovat hälytysjärjestelmät, hälytysten vastaanotto, videovalvonta, kulunvalvonta, paloturvallisuus sekä tietoverkko- ja it-mekaniikan tuotteet.

fsm.fi

Jyväskylän yliopisto

Informaatioteknologian tiedekunta vastaa kehittyvän informaatioteknologian sekä digitalisoitumisen tuomiin tutkimus- ja koulutushaasteisiin. Tiedekunta yhdistää kokonaisvaltaisesti teknologian, informaation, organisaatioiden ja liiketoiminnan sekä ihmisen näkökulmat tutkimuksessa, koulutuksessa ja sidosryhmäyhteistyössä. Jyväskylän yliopisto tunnetaan myös kyberturvallisuuden huippuosaamisestaan.

jyu.fi/it/tiedekunta


Kiwa Inspecta

Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia. Kiwa Inspecta Suomi on tarkastusta, testausta, sertifiointia, teknistä konsultointia ja koulutusta tarjoava lähes 600 työntekijän asiantuntijayritys. Maailmanlaajuisesti Kiwa-konserni kuuluu maailman 20 suurimman tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyrityksen (TIC) joukkoon.

inspecta.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea on monialainen ammattikorkeakoulu, joka toimii usealla paikkakunnalla Uudellamaalla. Laurea on ainoa suomalainen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa sekä alempaan että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa turvallisuuskoulutusta.

laurea.fi

LIS Group Oy

LIS Group on yksi Suomen johtavia ja kokeneita EHSQ (environment, healt, safety, quality) -järjestelmien ja niiden kehittämiseen sekä yritysten turvallisuuskulttuurin kehittämiseen panostavia yrityksiä. Yhtiö tarjoaa monipuolista turvallisuus- ja myös verkkokurssipohjaista koulutusta esimerkiksi työturvallisuuden hallinnointiin, turvakortteihin, vaarallisiin aineisiin, työsuojeluvaltuutettujen toimintaan, nostotöihin ja tarkastuksiin.

lis.fi

Mirasys Oy

Mirasys kehittää ja tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita hallitsemaan, analysoimaan ja hyödyntämään videokuvasta kerättyä tietoa monipuolisesti. Yhtiön videonhallintaratkaisuja käytetään yli neljässäkymmenessä maassa muun muassa vahingontorjuntaan, alueiden suojeluun, rakennusten hallintaan ja operatiivisen tehokkuuden parantamiseen.

mirasys.com/fi

Safetum Oy

Safetum on kiinteistöjen ja yrityksien pelastusvalvontaan erikoistunut palveluyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa. Safetumin pelastusvalvojat tekevät pelastustarkastuksilla vuosittain keskimäärin 30 000 turvallisuushavaintoa ja ylläpitävät tuhansien kiinteistöjen jayrityksien pelastussuunnitelmia yhtiön verkkopalvelussa.

safetum.fi

Turvakolmio Group

Turvakolmio Oy, NAS Finland Ltd Oy ja Key Management Oy muodostavat Turvakolmio Groupin. Ryhmä keskittyy sähköisten turvallisuusratkaisujen myyntiin, urakointiin, huoltoon ja ylläpitoon B2B-asiakkuuksissa. NAS Finland tarjoaa turvallisuustekniikan maahantuontia ja jakelua ketjulle ja yhteistyökumppaneille, sekä ylläpitää turvallisuustekniikan verkkokauppaa turvana.fi.

turvakolmio.fi

Zenitel Finland Oy

Turvajärjestelmät siirtyvät verkkoon ja integroituvat yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Zenitel on maailman johtavia ip-pohjaisten äänijärjestelmien valmistajia ja toimittajia. Yritys on listattu Euronext-pörssiin Brysseliin.

Yhtiö valmistaa tuotteita Vingtor-Stentofon brändillä ja toimiiMotorolan ammattikäyttöön sekä Virve-käyttöön tarkoitettujen radiopuhelimien partnerina. Yhtiön tuotteita käytetään muun muassa laivoissa, tunneleissa, kaivoksissa, teollisuuslaitoksissa, vankiloissa, sairaaloissa ja kouluissa.

zenitel.com