turvallisuus ja riskienhallinta

Tervetuloa Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden sekä
Turvallisuuden ja Riskienhallinnan (T&RH) Tietopalvelu Oy:n verkkosivuille

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä

Turvallisuusalan e-Uutisten tilauksen voit perua milloin vain klikkaamalla uutisten lopussa olevaa linkkiä.

Kyllä kiitos.

Olen kiinnostunut e-uutisten bannereista ja muista ilmoitusmahdollisuuksista ja toivon saavani lisätietoa eri vaihtoehdoista. Otattehan yhteyttä.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden uutiskirjeen esittely


Sähköinen uutiskirjeemme ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa, ja suurjakelu on noin 4.600:n turvallisuusammattilaisen ja asiantuntijan sähköposti. Osoitteet on kerätty huolella vuosien saatossa. Uutiskirje on täysin ilmainen kaikille halukkaille.

Sähköinen uutiskirje tavoittaa hetkessä tuhannet turvallisuustyötä tekevät ihmiset, joita muuten on lähes mahdoton tavoittaa samalla kertaa ja nopeasti.

Asiakkaiden on mahdollista laittaa uutiskirjeisiin bannereita. Kysy lisää Kia Kangas, puhelin 040 843 9595, kia.kangas@turvallisuus.com tai Paula Koskivirta, puhelin 040 584 0212, paula.koskivirta@turvallisuus.com

Listätietoa uutiskirjeestä, sekä ilmestymisajat ja hinnat löydät sivustoltamme kohdasta Mediainfo / mediakortit. Löydät mediakorteistamme myös mallit, miltä uutiskirjeet käytännössä näyttävät.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Turvallisuus & Riskienhallinta-lehti
Rajatorpantie 8
01600 VANTAA

Y-tunnus:
Puh: 040 584 0212

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Turvallisuus & Riskienhallinta-lehti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha