Turvallisuusalan sähköisten e-Uutisten esittely

Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset ilmestyvät kuusi kertaa vuodessa. e-Uutiset ovat noin 10 - 20 tuoreen uutisen kooste. 

e-uutiskooste toimitetaan sähköpostin välityksellä suurjakeluna yli 4.700:lle turvallisuustyötä tekevälle ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle.  e-Uutiset ovat täysin ilmainen uutispalvelu kaikille halukkaille.

e-Uutiset tavoittavat hetkessä tuhannet turvallisuustyötä tekevät ihmiset, joita muuten on lähes mahdoton tavoittaa samalla kertaa ja nopeasti.

Asiakkaiden on mahdollista laittaa e-Uutisiin mainoksiaan ja bannereitaan. Kysy lisää Kia Kangas, puhelin 040 843 9595, kia.kangas@turvallisuus.com tai Paula Koskivirta, puhelin 040 584 0212, paula.koskivirta@turvallisuus.com

1.10.2018 alkaen mainoksia voi laittaa yksittäisen e-uutisen yhteyteen tai bannerina e-uutiskosteen saateosaan. Bannereiden ja mainosten klikkaukset ohjataan suoraan asiakkaan verkkosivuille asiakkaan ilmoittamaan domainosoitteeseen. 

Ennen 1.10.2018 e-uutiset ilmestyivät pdf-muodossa, eikä asiakkaiden mainoksiin voinut laittaa linkkiä asiakkaan verkkosivuille.

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä

Turvallisuusalan e-Uutisten tilauksen voit perua milloin vain klikkaamalla uutisten lopussa olevaa linkkiä.

Kyllä kiitos.

Olen kiinnostunut e-uutisten bannereista ja muista ilmoitusmahdollisuuksista ja toivon saavani lisätietoa eri vaihtoehdoista. Otattehan yhteyttä.