Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset

Turvallisuusalan sähköinen e-Uutiskooste sisältää 10-20 tuoretta uutisesta. Ne toimitetaan sähköpostin suurjakeluna kuusi kertaa vuodessa noin 4.700:lle (tilanne 1.7.2018) turvallisuustyötä tekevälle ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle.  

e-Uutiset ovat täysin ilmainen turvallisuustiedon uutispalvelu kaikille halukkaille.

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä. Voit myös lopettaa tilauksesi milloin vain.

e-Uutiset löydät myös normaalin uutisvirtamme seasta. Uutisvirtaan pääset suoraan täältä. 

Uutiset

Kun robotit tulevat työtiimeihin ensin alaisiksi ja seuraavaksi pomoiksi

2.5.2018

Digitaalinen murros etenee kuin pikajuna. Robotit korvaavat jo ihmistyövoimaa, ja seuraavassa vaiheessa robotit toimivat esimiehinä. Digimurroskouluttaja, tohtori Riitta Bekkhus korostaa, että yritysten olisi tehtävä robottistrategia ja osattava... Lue lisää »

Pätevyyttä kouluttautumalla 

2.5.2018

Kysyimme Tieto Oyj:n turvallisuusjohtajalta Jari Pirhoselta (kuvassa), Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialassa työskentelevältä turvallisuuspäälliköltä Jaakko Heinilältä ja Avarn Securityn Key Account Managerilta Pia... Lue lisää »

Haastavan pelastusoperaation johtaminen 

2.5.2018

Helsingin kaupungin pelastusjohtaja Jari Korkiamäki tuntee asian, josta puhuu: Näin johdetaan haastavaa pelastusoperaatiota. Korkiamäki antaa vinkkejä tehokkaaseen turvallisuusjohtamiseen, itsensä johtamiseen ja pohtii myös tulevaisuuden... Lue lisää »

Näin johdetaan Suomen suurimman kaupungin turvallisuutta 

2.5.2018

Helsinki on uusinut turvallisuusorganisaationsa, nostanut turvallisuuden uudessa strategiassaan aiempaa vahvemmin esille ja toteuttaa turvallisuuttaan kolmena isona kokonaisuutena. Voisivatko toiset kaupungit ottaa mallia Helsingistä? Kyllä... Lue lisää »

Työturvallisuusjohtamisen tärkeät keinot

2.5.2018

Erittäin vaarallisia kemikaaleja käsittelevä Borealis Polymers Oy Porvoon Kilpilahdessa on saanut vuosittaisen tapaturmataajuutensa laskemaan jo 1,4:ään, kun keskiarvo Suomessa on noin 29. Yritys on siis selvästi tehnyt monia asioita oikein... Lue lisää »