Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset

Turvallisuusalan sähköinen e-Uutiskooste sisältää 10-20 tuoretta uutisesta. Ne toimitetaan sähköpostin suurjakeluna kuusi kertaa vuodessa noin 4.700:lle (tilanne 1.7.2018) turvallisuustyötä tekevälle ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle.  

e-Uutiset ovat täysin ilmainen turvallisuustiedon uutispalvelu kaikille halukkaille.

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä. Voit myös lopettaa tilauksesi milloin vain.

e-Uutiset löydät myös normaalin uutisvirtamme seasta. Uutisvirtaan pääset suoraan täältä. 

Uutiset

Turvallisuusindeksi osoittaa 15 maan kyberturvallisuuden heikon tason

2.3.2017

Vakavien kyberhyökkäysten määrä ja laajuus ovat kasvussa. Accenturen tuore tutkimus osoittaa, että jopa 73 prosenttia organisaatioista ympäri maailman ei kykene täysin suojaamaan yhtiön tärkeimpiä tietoja, omaisuutta tai prosesseja... Lue lisää »

Poliisituben vinkkivideot auttavat tunnistamaan aidon poliisin

25.2.2017

Mitä teet, jos joudut tekemisiin henkilön kanssa, joka sanoo olevansa poliisi? Miten varmistat, että hän todella on poliisi?Poliisitubessa on nyt julkaistu videoita, joissa kerrotaan, miten aitouden voi varmistaa. Kun tapaat poliisin... Lue lisää »

Hyvä maa möllötellä

24.2.2017

Blogi by Paula Koskivirta, Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti Pääministeri Juha Sipilän hallitus on asettanut tavoitteeksi, että Suomen tulee olla maailman turvallisin maa asua, elää ja tehdä työtä. Lähes saman tavoitteen... Lue lisää »

Yksi näkökulma tietoturvaan, 10 vinkkiä turvajärjestelmän turvaamiseen

24.2.2017

Blogi by Kim Ek, Key Account Manager, Axis Communications Minne olemme menossa? Älykkäiden verkkoon liitettyjen tuotteiden, kuten älykellojen, aktiivisuusmittareiden ja jopa jääkaappien päivittäinen käyttö muuttaa maailmaamme. On... Lue lisää »

Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkintoa voi hakea

22.2.2017

Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinto on nyt kolmattatoista kertaa haettavana. Palkinto myönnetään esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää... Lue lisää »