Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset

Turvallisuusalan sähköinen e-Uutiskooste sisältää 10-20 tuoretta uutisesta. Ne toimitetaan sähköpostin suurjakeluna kuusi kertaa vuodessa noin 4.700:lle (tilanne 1.7.2018) turvallisuustyötä tekevälle ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle.  

e-Uutiset ovat täysin ilmainen turvallisuustiedon uutispalvelu kaikille halukkaille.

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä. Voit myös lopettaa tilauksesi milloin vain.

e-Uutiset löydät myös normaalin uutisvirtamme seasta. Uutisvirtaan pääset suoraan täältä. 

Uutiset

Opastutka auttaa näkövammaista hahmottamaan ympäristöään

11.1.2017

VTT on kehittänyt näkövammaisille puettavan tutkalaitteen, jonka avulla käyttäjä voi havainnoida ympäristöään ja liikkua entistä turvallisemmin. Sykemittarin tavoin päälle puettavaa laitetta on jo testattu kliinisesti. Tutkan toiminta... Lue lisää »

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu on poliisille tärkeä kumppani

3.1.2017

Poliisiammattikorkeakoulun kartoituksen mukaan vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) on poliisille tärkeä ja luotettava kumppani, jota ilman kaikista tehtävistä ei selvittäisi. Vapaaehtoisen pelastuspalvelun käyttö on myös edullista... Lue lisää »

Pelastusviranomaisten tiedonsaantioikeudet paranevat

15.12.2016

Pelastusviranomaisten ja Hätäkeskuslaitoksen tiedonsaantioikeuksia muiden viranomaisten rekistereistä lisätään operatiiviseen toimintaan liittyvissä asioissa. Lisäksi tarkennetaan säännöksiä, jotka koskevat pelastustoimen omissa... Lue lisää »

Tiedustelulainsäädäntöä valmisteleville työryhmille lisää aikaa

9.12.2016

Sisäministeri Paula Risikko on jatkanut siviilitiedustelulainsäädäntöä valmistelevan työryhmän määräaikaa ja puolustusministeri Jussi Niinistö sotilastiedustelulainsäädäntöä valmistelevan työryhmän määräaikaa. Kummankin... Lue lisää »

Turvallisuusalan e-Uutiset 6/2016 ilmestyneet, lue 17 tuoretta uutista

4.12.2016

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden e-Uutiset 6/2016 on julkaistu. Uutiset pääset lukemaan kätevästi tästä. Aiemmin ilmestyneet e-Uutiset löydät välilehden kohdasta e-Uutiset - e-Uutisten arkisto. Lue lisää »