Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset

Turvallisuusalan sähköinen e-Uutiskooste sisältää 10-20 tuoretta uutisesta. Ne toimitetaan sähköpostin suurjakeluna kuusi kertaa vuodessa noin 4.700:lle (tilanne 1.7.2018) turvallisuustyötä tekevälle ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle.  

e-Uutiset ovat täysin ilmainen turvallisuustiedon uutispalvelu kaikille halukkaille.

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä. Voit myös lopettaa tilauksesi milloin vain.

e-Uutiset löydät myös normaalin uutisvirtamme seasta. Uutisvirtaan pääset suoraan täältä. 

Uutiset

Johtajilla on aivan liian myönteinen illuusio tietoturvansa tilasta 

2.5.2018

Accenture-konsulttiyrityksen Suomen tietoturvajohtaja Yacine Zaitri kertoo hämmästyttäviä asioita siitä, miten Accenture on pankkiasiakkaittensa luvalla tunkeutunut pankkien erittäin suojattuihin tietojärjestelmiin ja olisi voinut kaapata... Lue lisää »

TULOSSA VIELÄ ENNEN JUHANNUSTA 2018

5.4.2018

Seuraava lehtemme ilmestyy vielä ennen juhannusta, ja tulossa on turvallisuusteknologiapainotteinen lehti. Julkaisemme viimeistään 8.5. tarkempaa tietoa tulevan kesäkuun lehtemme sisällöstä. Lue lisää »

Selkeä äänentoisto on kärkiasioita

5.4.2018

Mitä hyötyä on äänievakuoinnista, jos kuulutuksista ei saa selvää? Näin käy helposti urheiluareenoissa, juna-, metro- ja lentoasemilla, satamissa, kauppakeskuksissa ja maanalaisissa tiloissa, kuten parkkihalleissa, joissa on kaikua ja... Lue lisää »

Onnettomuuksien merkittävät opit

5.4.2018

"Kaikki pöljä ja mieletön näyttää hämmästyttävässä määrin toteutuvan näinä kummallisina aikoina", kirjoittaa kirjailija Veikko Huovinen vuonna 1976 julkaistussa päiväkirjassan Humusavotta. Tämän... Lue lisää »

Lue mitä turvallisuusalan yhdistyksissä tapahtuu juuri nyt

5.4.2018

Lue mitä turvallisuus – ja riskienhallinta-alan yrityksissä tapahtuu. ASIS Finland ry, www.asisfinland.org Avita ry - Audiovisuaalisen ammattiviestinnän toimialaliitto, www.avita.org Finnsecurity ry... Lue lisää »