Turvallisuusalan sähköiset e-Uutiset

Turvallisuusalan sähköinen e-Uutiskooste sisältää 10-20 tuoretta uutisesta. Ne toimitetaan sähköpostin suurjakeluna kuusi kertaa vuodessa noin 4.700:lle (tilanne 1.7.2018) turvallisuustyötä tekevälle ammattilaiselle, asiantuntijalle ja päättäjälle.  

e-Uutiset ovat täysin ilmainen turvallisuustiedon uutispalvelu kaikille halukkaille.

e-Uutiset voit tilata omaan sähköpostiisi kätevästi tästä. Voit myös lopettaa tilauksesi milloin vain.

e-Uutiset löydät myös normaalin uutisvirtamme seasta. Uutisvirtaan pääset suoraan täältä. 

Uutiset

Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry on nyt Turvaurakoitsijat ry

12.8.2019

Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry on muuttanut nimensä Turvaurakoitsijat ry:ksi. Patentti- ja rekisterihallitus hyväksyi nimimuutoksen 31.7.2019. Samalla logo ja koko visuaalinen ilme uudistettiin. Uudistusten tarkoituksena on lisätä... Lue lisää »

Poliisin kiireellisten hälytystehtävien määrä lisääntynyt

12.8.2019

Kiireellisimpien hälytystehtävien määrä on lisääntynyt ja toimintavalmiusaika heikentynyt. Nämä asiat tulevat ilmi poliisin tilastoista 1.1.-30.6.2019. Poliisin kaikkien hälytystehtävien määrä on hieman laskenut verrattuna viime... Lue lisää »

Poliisi: Ympäristörikosten määrä lisääntyy – luontoarvot korostuvat

12.8.2019

Suomen kansallisen ympäristörikosten seurantaryhmän katsauksen mukaan esitutkintaviranomaisille tutkintaan tulleiden ympäristön turmelemiseen (202 kappaletta), törkeään ympäristön turmelemiseen (12), ympäristörikkomuksiin (246) ja... Lue lisää »

Vielä ennätät mukaan FinnSec 2019 -messuille

12.8.2019

FinnSec 2019 –tapahtumaan lokakuussa osallistuu vahva joukko turvallisuusalan yrityksiä, ja mukana on uusia yrityksiä aiempaa enemmän. ”Mukana on suuria turvallisuusalan yrityksiä, mutta myös paljon uusia pienempiä... Lue lisää »

VTT kehittää turvallisempaa 5G-verkkoa yhdessä yritysten kanssa

12.8.2019

5G-mobiiliverkko mullistaa arkiset palvelumme ja pitää modernin yhteiskunnan käynnissä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää pystyä takaamaan toimintaympäristön turvallisuus.  5G-teknologialla on keskeinen asema Euroopan talouden ja... Lue lisää »