Kaupungistuminen, ikääntyminen ja digitalisaatio avaavat uusia lukkoja

8.12.2017

Blogi by Minna Sallinen, Abloyn tuotehallinnasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Turvallisuuden tunne on perustarve. Jokainen tarvitsee oman paikan, kodin, jossa voi tuntea olevansa turvassa. Kun perustarve on tyydytetty, voimme... Lue lisää »

Kun arvojohtajat puuttuvat

29.11.2017

Blogi by Paula Koskivirta, Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti ”Sain sen loppumaan.” ”Miten onnistuit”, ihmettelin.  ”Sanoin että jos vielä kerrankin töhritte, kerron imaamillenne”, yläkerran... Lue lisää »

Parempaan suuntaan ja taikasana käyttöön

26.10.2017

Blogi by Paula Koskivirta, Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti    Suurin osa ihmisistä pyrkii elämässään parempaan suuntaan. Entä mikä sitten on parempi suunta ja kenelle? Maapallolla elää jo 7,6 miljardia ihmistä, ja... Lue lisää »

Älykästä ja kustannustehokasta kulunvalvontaa QR-koodeilla

2.10.2017

Blogi by John Allen, Axis Communicationsin kulunvalvontaliiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Oletko harkinnut kulunvalvontaa helpottavien QR-koodien lähettämistä etukäteen vierailijoille ja toimittajille? Jos et, jatka lukemista... Lue lisää »

Sehän on vahva signaali!

13.9.2017

Blogi by Paula Koskivirta, Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti Tarja Hautamäki väitteli vuonna 2016 tohtoriksi ja käsitteli väitöstyössään muun muassa sitä, miten perustuslain takaamat oikeudet toteutuvat yksityisellä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »