Vuoden turvallisuusyritys -palkintosarjan kolme finalistia esittelyssä

  
Finnish Security Awards 2018 -raadit ovat valinneet kolme finalistia Vuoden turvallisuusyritys -palkintosarjaan. Vain yhdelle finalistille myönnetään palkinto 10.10. pidettävässä palkintojuhlassa Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.
  

Kolme finalistia esittelyssä
  

Kasvava tietoturvallisuuden ja tietosuojan kouluttaja, sekä riskienhallinnan palveluntarjoaja
Granite Partners Oy
  


Vuonna 2005 perustettu tamperelainen Granite Partners Oy auttaa organisaatioita vähentämään riskejään ja sitä kautta parantamaan turvallisuuttaan sekä saavuttamaan tavoitteitaan.

Granite Partners on erikoistunut paitsi riskienhallintaan, niin viime vuosina entistä enemmän myös tietoturvan ja tietosuojan kouluttamiseen, sekä niiden arviointiin. Granite Partners onkin kasvanut nopeasti yhdeksi maamme merkittävistä kouluttajista myös tietosuojan osaamisalueella.

Yrityksen perusvalikoimiin kuuluu lisäksi jatkuvasti kehittyvä riskienhallintaohjelmisto, jonka avulla riskienhallinta on yksinkertaista viedä käytännön tekemiseksi koko henkilöstön pariin.

Vaikka Granite Partners on edelleen pienehkö yritys markkinoilla, se on osoittanut kiitettävää kasvuhakuisuutta ja innovatiivisuutta, ja yhtiötä voidaan pitää mallikkaana haastajana markkinoilla. 
  
  
  
Kotimaassa ja maailmalla erittäin arvostettua lukitus- ja kulunhallinnan osaamista
Abloy Oy

Abloy Oy on ollut rakenteellisen turvallisuuden ja lukitusteknologian aatelia jo 111 vuoden ajan. Yhtiö on Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiä vientiyrityksiä ja on Suomen suurin turvallisuusalan yritys. Maailmanlaajuisesti Abloy Oy toimii yli 90 eri maassa.

Yhtiöllä on lukuisia maailmanluokan referenssejä, jotka käyttävät yhtiön Suomessa kehittämää erittäin korkealaatuista turvallisuusteknologiaa: Louvre Ranskassa, Eremitaasi Pietarissa, British Museum, Queen Elizabeth Hospital, Panaman kanava ja valtava määrä muita korkean teknologian turvallisuutta tarvitsevia kohteita ympäri maailman, esimerkkinä vaikkapa ydinvoimalaitokset.

Abloyn painottama Made in Finland onkin korkean tason turvallisuutta vaativissa kohteisissa vahva myyntiargumentti maailmalla. Abloylla on myös laskemattoman suuri määrä asiakaskohteita Suomessa.

Abloy Oy ei ole saavuttanut markkina-asemaansa sattumalta, vaan onnistuminen on vaatinut pitkäjänteistä ja innovatiivista toimintaa, sitoutunutta henkilökuntaa, hiottuja strategioita, lukuisten eri maiden kulttuurien tuntemusta, nykymaailman herkkyyden ymmärtämistä ja suomalaista high tech -osaamista. Yhtiö tuo jatkuvasti uusia innovaatioita markkinoille. Toimitusjohtajan Jari Toivasen sanoin: ”Joudumme joka päivä lunastamaan menestyksemme uudestaan.” (Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti 6/2017)

Abloy on vuodesta toiseen ollut myös Suomen arvostetuimmat brändit -listalla kärkipäässä, ja tänä vuonna yhtiö valittiin Suomen arvostetuimmaksi brändiksi (Markkinointi & Mainonta -lehti ja Taloustutkimus)


  


Jatkuvasti kehittyvä ja asiakasuskollisuuden malliyritys
Paratec Oy

Espoolainen turvatekniikkayritys Paratec Oy on kasvanut reilussa kymmenessä vuodessa yhdeksi Suomen merkittävimmäksi turvajärjestelmien kokonaistoimittajaksi maassamme. Samassa ajassa henkilöstömäärä on kasvanut neljästä jo noin 30:een ammattilaiseen. Yritys on myös Tukesin hyväksymä paloilmoitinliike ja Finanssialan hyväksymä rikosilmoitinliike. 

Vastuullisesti toimiva Paratec kehittää toimintaansa koko ajan. Se järjestää säännöllisesti alan koulutusta omissa tiloissaan, ja sillä on lähes kaikkien merkkien laitteistot koulutuslaitteinaan.

Henkilöstön vaihtuvuus on erittäin pientä jatkuvan koulutuksen ja palkitsevan palkkapolitiikan ansiosta.

Yrityksen asiakastyytyväisyys on huippua, mikä näkyy pitkinä kumppanuuksina. Asiakkaiden uskollisuus perustuu erityisesti kokonaisvastuullisiin ja kustannustehokkaisiin avaimet käteen -toimituksiin ja erinomaiseen hankkeiden jälkihoitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan etu ja kokonaiskustannustehokkuus.

Lisätietoa Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden Finnish Security Awards -palkinnoista www.turvallisuus.com ja www.finnishsecurityawards.fi