Teknologiasta tuotteiksi -säätiön apurahaa voi hakea

Teknologiasta tuotteiksi -säätiön vuotuinen apurahaa voi hakea 15.5.2019 alkaen, ja apurahan suuruus on 20 000 euroa. Säätiö tukee toiminnallaan suomalaista osaamista, tuotekehitystä ja kansainvälistymistä kiinteistö- ja rakentamisalalla. Apuraha myönnetään terveellistä, kestävää ja tuottavaa rakennettua ympäristöä edistävälle tuotteelle, palvelulle tai hankkeelle, joka hyödyntää uutta teknologiaa ja osaamista, ja jolla on kansainvälistä potentiaalia sisäympäristöalalla.  Vuosittain jaettava Teknologiasta tuotteiksi -apuraha on alansa suurin.

Muita kriteerejä palkitsemiselle ovat energia- ja resurssitehokkuus, hyvän sisäympäristön kehittäminen, alan uudistaminen ja loppukäyttäjien tarpeiden ymmärrys.

Vuonna 2019 palkitsemisperusteissa painottuvat seuraavat alueet: ilmastonmuutoksen hallinta, kiertotalous ja digitaalisuus.

Hakemus tehdään osoitteessa https://hakemus.teknologiastatuotteiksi.fi/ 15.5. – 16.9.2019 välisenä aikana.

Mukana palkittavien yritysten valinnassa ovat Talotekninen teollisuus ja kauppa ry,  Rakennusteollisuus ry ja Rakli ry. Lopullisen päätöksen tekee säätiön hallitus. Palkinto luovutetaan  Kiinteistöalan vuosiseminaarissa Tampereella 7.11.2019.http:// http://teknologiastatuotteiksi.fi/myonnetyt-tunnustuspalkinnot/

Säätiö voi palkita apurahalla yritysten ohella yhteisöjä tai yksityishenkilöitä. Erityisasemassa arvioinnissa palkinnon saajiksi ovat pk-yritykset.

Aiempien vuosien palkinnonsaajista kerrotaan säätiön verkkosivuilla osoitteessa http://teknologiastatuotteiksi.fi/myonnetyt-tunnustuspalkinnot/