Suomalaisen Magisson näkyvä turvallisuuspullo palkittiin Chicagossa

Magisson uusi Visibility Bottle palkittiin maaliskuun alussa Chicagossa The International Housewares Associationin myöntämällä Global Innovation Awards -palkinnolla. Yhteensä kilpailuun osallistui yli 600 tuotetta.


Magisson Visibility-pullon avulla otat turvallisuuden omiin käsiisi. Pullo on päällystetty uudenlaisella valoa heijastavalla pintamateriaalilla, jonka ansiosta näyt paremmin heikosti valaistussakin ympäristössä. Magisson heijastava termospullo on saanut inspiraationsa New Yorkin kaupungin Vision Zero -kampanjasta sekä perinteisestä jalankulkijaheijastimesta.


Visibility Bottle pitää perinteisen termospullon tavoin sen sisä- ja ulkokuoren välisen tyhjiön ansiosta juoman tarpeen mukaan kylmänä tai kuumana. Pullo on valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, josta ei liukene juomaan haitallisia yhdisteitä. Se on myös BPA-vapaa. Pullossa käytetty teräs on kaksiseinäinen ja siinä on laadukkaista termospulloista tuttu tiivis korkki.


”Olemme Magissolla enemmän kuin iloisia, että Visibility-pullon voittaman GIA-palkinnon avulla saamme näkyvyyttä näinkin arkisille, mutta tärkeille asioille. Haluamme kannustaa ihmisiä vähentämään luontoa kuormittavien kertakäyttömukien ja muovipullojen käyttöä sekä ennen kaikkea pysymään turvassa pimeälläkin. Me suomalaiset, jos jotkut tunnemme synkät ja kylmät työmatkat, jotka voi pelastaa vain lämmittävä juoma”, kommentoi voittoa Magisson toimitusjohtaja Juhani Sirén.


GIA-palkinto myönnetään vuosittain innovatiivisille ja kiinnostaville kodin tuotteille IHA:n toimesta International Home + Housewares -messujen yhteydessä. The International Housewares Association on voittoa tavoittelematon toimialajärjestö, joka on edistänyt kodintavaroiden myyntiä ja markkinointia jo vuodesta 1938.