Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkintoa voi hakea

Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinto on nyt kolmattatoista kertaa haettavana. Palkinto myönnetään esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta sosiaali- ja terveysalan turvallisuuden kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. 

Palkinto myönnetään yhteisölle. 

Lisäksi tunnustuspalkintoja voidaan myöntää henkilöille, työryhmille, yrityksille, yhteisöille tai laitoksille.

Vapaamuotoiset palkitsemisesitykset tulee tehdä 31.3.2017 mennessä sähköpostitse annastiina.karttunen@sppl.fi. Palkinto ja mahdolliset kannustuspalkinnot luovutetaan TERVE-SOS 2017 -koulutus- ja messutapahtumassa pidettävän Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusfoorumin yhteydessä 5.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa.


Lisätietoja antaa plkintolautakunnan sihteeri, vs. koulutuspäällikkö Annastiina Karttunen, annastiina.karttunen@sppl.fi tai 0440 340 112

Palkinnon myöntävät Suomen Palopäällystöliitto yhdessä sosiaali- ja terveysministeriön, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, aluehallintovirastojen ja Spek-ryhmän kanssa.