Securitakselle uusi globaali brändi-identiteetti

 

Securitas on käynnistänyt merkittävän päivityksen globaaliin brändi-identiteettiinsä.

 

Uuden brändin otsikkona on iskulause See a different world, joka korostaa yrityksen inhimillistä ja edistyksellistä lähestymistapaa turvallisuuteen sekä innovaatioiden ja teknologian myönteisiä vaikutuksia. Securitas-logo saa ensimmäisen merkittävän päivityksen sitten vuoden 1972.

 

Uusi brändi tulee näkymään yhtiön toimipuvuissa, ajoneuvoissa, varusteissa, toimipisteiden sisä- ja ulkotiloissa sekä digitaalisissa työvälineissä ja verkkokanavissa. Uusi ilme otetaan käyttöön asteittain kolmen vuoden aikana koko yhtiön maailmanlaajuisessa toiminnassa.

 

”Brändiuudistus on merkittävä visuaalinen muutos ilmeeseemme”, kommentoi Securitas Suomen toimitusjohtaja Jarmo Mikkonen.

 

”Uusi brändimme näyttää maailmalle, keitä olemme ja mihin olemme menossa. Se nojaa vahvoihin arvoihimme: rehellisyyteen, valppauteen ja avuliaisuuteen”, Mikkonen tiivistää.

 

Securitas-konsernin toimitusjohtaja Magnus Ahlqvist korostaa yhtiön tekevän yhteistyötä monien maailman tunnetuimpien yritysten kanssa.

 

”Uusi identiteettimme viestii selkeästi, miten voimme auttaa luomaan kestävämmän ja osallistavamman tulevaisuuden yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.”