Rollockista FSM:n tytäryhtiö

Suomalainen älylukitusratkaisujen valmistaja Rollock oy jatkaa toimintaansa uusin voimin FSM oy:n hankkiessa sen omistukseensa yhdessä sijoittajaryhmän kanssa. Rollock toimii jatkossakin itsenäisenä yhtiönä ja vastaa tuotteidensa valmistamisesta, kehittämisestä ja palveluiden ylläpidosta. FSM:n rooli on Rollock-tuotteiden myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu.

 

”Yrityskauppa tuo meille nyt mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä joustavammin myös älylukituksen ratkaisut”, kertoo FSM:n toimitusjohtaja Harri af Hällström.

 

Rollock-tuotteiden myynnistä yhtiössä tulee vastaamaan Rollock-tuotepäällikkö Ari Pudas, joka iloitsee yrityskaupasta.

 

”Saamme vankemman omistuspohjan Rollockille, ja tulemme panostamaan voimakkaasti nykyisten asiakkaiden palveluiden ylläpitoon. Innovatiiviset älylukitustuotteemme valmistetaan edelleen Kajaanin tuotantolaitoksellamme.”

 

Toimitusjohtaja Petteri Karjalainen Rollockista on myös tyytyväinen.

 

”Rollock on uuden sukupolven avaimeton lukitusjärjestelmä, jossa turvallisuus on keskiössä. Yhdessä FSM:n kanssa voimme tuoda turvallisuusnäkökulmaakin entistä vahvemmin esille. Turvallisuuden takaa korkea laatu, tietoturvalliset yhteydet ja digitaalinen käyttökokemus, jossa esimerkiksi kadonnut avain voidaan eliminoida välittömästi tarvitsematta uusia tai sarjoittaa kohteen kaikkia kulkuovia. Oviin voidaan luoda myös kertakäyttöisiä kulkuoikeuksia.”

 

FSM-konserniin myös Daimler Finland

 

FSM on ollut liikkeellä muissakin yrityshankinnoissa. Konserniin kuuluva valokuitutarvikkeiden myynti- ja maahantuontiyritys ETD Finland oy on hankkinut omistukseensa Daimler Finland oy:n, joka on toimittanut muun muassa verkko- ja tietoliikenneratkaisuja teleoperaattorien, yritysten ja viranomaisten viestintätarpeisiin.

 

”Tämäkin yrityskauppa tukee konsernimme kasvutavoitteita”, kuvailee FSM:n toimitusjohtaja Harri af Hällström.