Palmia jatkaa metron järjestyksenvalvonnassa seuraavat neljä vuotta

HKL kilpailutti metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvonnan helmikuussa, ja Palmia Oy voitti kilpailutuksessa seuraavan nelivuotiskauden. Nykyinen palvelusopimus päättyy lokakuun lopussa, jonka jälkeen palvelu aloitetaan uuden sopimuksen mukaisena.

Palmia on hoitanut Helsingin metron järjestyksenvalvontaa vuodesta 2013, ja sopimuskauden aikana on rakennettu myös länsimetro. Toimeksiannossa työskentelevien palmialaisten määrä on tuplaantunut noin kahteensataan järjestyksenvalvojaan.

Palmia tiedottaa olevansa tähän saakka tehtyyn työhön ja tuloksiin erittäin tyytyväinen ja kertoo ison kiitoksen kuuluvan motivoituneille ja ammattitaitoisille järjestyksenvalvojille sekä työnjohdolle ja suunnittelijoille.

Yhteisenä tavoitteena matkustajatyytyväisyys

Metro- ja raitioliikenteessä Palmian järjestyksenvalvojat valvovat ja opastavat, että asiakkaat pääsevät turvallisesti kulkemaan ja käyttämään metroa. Metroasemilla yhtiön järjestyksenvalvojat pyrkivät olemaan näkyvästi läsnä ja ennakoimaan häiriötilanteet sekä minimoimaan konfliktit.

"Asiakastyytyväisyys ja matkustajien turvallisuuden tunne ovat meille sydämen asioita. Palvelun kehittäminen on jatkossakin tärkeää", korostaa myyntijohtaja Reijo Kähäri Palmiasta.

Palmia Oy voitti kilpailutuksen hinnan ja laadun yhdistelmällä. Tarjouskilpailuun osallistui kolme toimijaa.