Kyberturvallisuuspalkinnon saajan haku käynnissä

Cyber Security Nordic -palkinto jaetaan toista kertaa Cyber Security Nordic -tapahtumassa 2.10. Messukeskuksessa Helsingissä. 25 000 euron arvoinen kyberturvallisuuspalkinto nostaa esille kybertuvallisuuden merkitystä ja kannustaa osaamisen kehittämiseen. 

Cyber Security Nordic -palkinnon voi saada henkilö tai taho, joka on merkittävällä tavalla edistänyt kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoinut alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistänyt kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkinnon rahoittavat Suomen Messusäätiö, F-Secure, Insta DefSec ja Sähköturvallisuuden edistämiskeskus Stek ry. 


Cyber Security Nordic -palkinto  lisää tietoisuutta kyberturvallisuudesta elinkeinoelämän kaikilla aloilla ja kansalaisten keskuudessa. Kyberosaaminen Suomessa on maailmanluokan tasolla ja ala kehittyy voimakkaasti.  

Palkinnonsaajan päättää raati, johon kuuluvat Finnish Information Security Cluster (FISC) ry:n toiminnanjohtaja Juha Remes, F-Securen markkinointijohtaja Jyrki Rosenberg, Instan DefSecin kyberliiketoiminnan johtaja Marko Hautakangas, Sähköturvallisuuden edistämiskeskus Stek ry:n toimitusjohtaja Timo Kekkonen ja Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Ehdotuksen palkinnonsaajasta voi tehdä 7.9. asti  Cyber Security Nordic -tapahtuman nettisivuilla osoitteessa cybersecuritynordic.com. Viime vuonna ensimmäistä kertaa jaetun Cyber Security Nordic 2018 -palkinnon sai  eversti evp Aapo Cederberg kyberturvallisuuden pitkäjänteisestä edistämisestä ja tunnettuuden kasvattamisesta Suomessa ja kansainvälisesti.