Ilmainen virustorjunta tulee saataville Pohjoismaissa

Kaspersky Lab on julkaissut Windowsin kotikäyttäjille ilmaisen virustorjuntaohjelman. Uusi Kaspersky Free hyödyntää kehittynyttä teknologiaa, jonka tehokkuudesta on saatu näyttöä useissa riippumattomissa testeissä.

Luotettava ja käyttäjäystävällinen uutuus suojaa käyttäjänsä yleisimmiltä kyberuhilta. Ohjelman ydinominaisuuksia ovat haittaohjelmien asennuksen esto sekä tartunnan saaneiden tiedostojen puhdistus. Ilmaisohjelma tunnistaa ja estää automaattisesti epäilyttävät verkkosivustot ja tiedostot, jolloin haittaohjelmat eivät pääse latautumaan koneelle lainkaan. Ohjelma ilmoittaa käyttäjälle myös mahdollisesti vaarallisista sivuista.

Tietojenkalastelua torjuva teknologia suojaa verkkohuijauksilta ja erityisesti väärennetyiltä nettisivustoilta. Käyttäjälle mielenrauhaa tarjoaa lisäksi tieto, että Kaspersky Freen virustietokanta päivittyy tunnistamaan viimeisimmät uhat reaaliaikaisesti.

Kaspersky Labin Pohjoismaiden johtaja Leif Jensen sanoo, että jokaisella on oikeus olla tuntematta pelkoa kyberuhista.

”Tänä vuonna kannustamme kuluttajia tekemään osansa, jotta internet olisi turvallisempi sekä heille itselleen että heidän ystävilleen ja läheisilleen.” Lisätietoja Kaspersky Freestä on osoitteessa www.kaspersky.com/fi/free.