Flexim Security ja Turvaykköset osaksi Certegoa

Suomalaiset turvateknologia-alan suunnannäyttäjät Flexim Security ja Turvaykköset yhdistyivät 1.9.2016 pohjoismaiseen Certego-brändiin. Certegon omistaa monikansallinen Assa Abloy.

Suomessa toimintansa käynnistävä Certego on Pohjoismaiden johtavia turvaratkaisujen tarjoajia, jolla on toimintaa myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiöllä on 90 toimipistettä, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa. Suomeen syntyvä uusi yhtiö mahdollistaa turvallisuusratkaisujen ja palvelujen yhä voimakkaamman kehittämisen.

Certego lanseerattiin Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa vuonna 2015. Sen jälkeen yhtiö on yritysostoilla hankkinut laajaa ja monipuolista turva-alan osaamista eri maista. 

”Flexim Securityn ja Turvaykkösten asiakkaille yhdistyminen näkyy ennen kaikkea laajenevana palvelutarjontana. Meidät tavoittaa jatkossa samoilla yhteystiedoilla kuin ennenkin, ja henkilöstömme jatkaa työskentelyä entiseen tapaan. Pystymme kuitenkin jatkossa tarjoamaan palvelujamme Suomen lisäksi myös muualla Pohjoismaissa ja hyödyntämään suurempia henkilöstöresurssejamme ja ainutlaatuista pohjoismaista osaajaverkostoamme,” kertoo Certegon Suomen toimitusjohtaja Veli Huotari.

Certegon Scandinavian toimitusjohtaja Tony Andersson kertoo iloitsevansa siitä, että Suomi on liittynyt mukaan yhtiön verkostoon.

”Pohjoismaissa on kysyntää yhä edistyneemmille turvaratkaisuille. Asennammekin nyt enemmän elektronisia turvaratkaisuja kuin mekaanisia ratkaisuja”, hän kuvailee.