FinnSec tarjoaa rentoa yhdessäoloa digitalisaation teeman ympärille

Kutsu asiakkaat mukaan – Yö-yhtye nousee lavalle!

FinnSec tarjoaa rentoa yhdessäoloa digitalisaation teeman ympärille

Lokakuun 2.–3. päivä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät kansainväliset FinnSec-messut ottavat uusia askeleita kohti tehokkaampaa ja rennompaa yhdessäoloa. Uutena asiana yritykset voivat tilata tarjoiluja osastoilleen, sekä tavata asiakkaitaan rennosti päälavan läheisyyden baareissa ja kuunnella samalla FinnSec After Work -illassa valovoimaista rockyhtyettä Yötä, jonka solisti on Olli Lindholm.

Messujen avajaispäivänä järjestetään uudenlainen FinnSec After Work, jonka aikana yritykset voivat tilata tarjoiluja osastoilleen ja tavata asiakkaitaan lavan läheisyyden baareissa. Tarkoitus on verkostoitua vapaamuotoisesti, viettää mukavaa iltaa ja solmia hyviä kontakteja.

Tilaisuuden sponsoreita ovat Abloy ja Caverion Suomi, jotka panostavat iltaan vahvasti.

”FinnSec After Work on suurin asiakastilaisuutemme tänä vuonna. Kutsumme sinne valtakunnallisesti kaikki avainasiakkaamme. He pääsevät messuilla tutustumaan turvallisuusteknologioihimme ja keskustelemaan asiantuntijoittemme kanssa. After Work on tärkeä foorumi, joka mahdollistaa vapaamuotoisemman keskustelun asiakkaiden kanssa”, kertoo liiketoimintapäällikkö Jussi Aaltojärvi Caverion Suomi Oy:stä. ”On erittäin tärkeätä olla aktiivinen ja kutsua asiakkaita tapahtumaan, vain siten onnistumme.”

Finnsecurity ry:n toimitusjohtaja Joona Vuorenpää jatkaa, että After Work -tapahtuma tuo selkeää lisäarvoa osallistumiselle.

”On tärkeätä keskustella asiakkaiden kanssa ja tehdä turvallisuusalasta helposti lähestyttävä, ja turvallisuudesta osa yritysten liiketoimintaa.”

Messuilla on käytössä Brella-kohtaamistyökalu, jonka avulla yritykset ja kävijät voivat sopia keskenään tapaamisia.