FinnSec 2019 tulevat korostamaan tulevaisuuden turvallisuutta ja digitalisaatiota

FinnSec 2019 -messuilla lokakuussa jokainen kävijä ja näytteilleasettaja saavat mukaansa rautaisen annoksen turvallisuustietoa. Ensi vuoden tärkeimpien kotimaisten turvallisuusmessujen vahvana teemana ja visiona tulee olemaan turvallisuuden tulevaisuus ja digitalisaatio. Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on messujen virallinen mediayhteistyökumppani.

Messutapahtuman ohjelmaa ovat rakentamassa Finnsecurity ry:n kanssa yhteistyössä Suomen Palopäällystö liitto ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö. Ohjelmassa tuodaan esille muun muassa alustataloutta ja infraa, turvallisuusjohtamista, digitalisaation hyötyjä liiketoiminnalle ja turvallisuusjärjestelmiä osana liiketoimintaa.

Digitalisaatioon liittyen esille aiotaan nostaa käytännön mahdollisuuksia ja uhkia. Tapahtumassa puhuvat turvallisuusalan kovan tason asiantuntijat, tulevaisuuden visionäärit ja kyberturvallisuuden asiantuntijat.

FinnSec 2019 -messujen ohjelma julkaistaan toukokuussa 2019. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta. 

FinnSec on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata suuri määrä potentiaalisia asiakkaita kasvokkain. Joka toinen vuosi järjestettävässä tapahtumassa vieraili viime kerralla 13 400 alan ammattilaista kahdessa päivässä!

FinnSec 2019 -messut järjestetään 2.–3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Samaan aikaan Messukeskuksessa on Cyber Security Nordic -tapahtuma, Kiinteistö-messut ja Avita AudioVisual Expo.

www.finnsec.fi #finnsec19