Certego ja 9Solutions yhteistyöhön

Certego Oy on solminut yhteistyösopimuksen terveydenhuollon turvallisuusjärjestelmiä kehittävän 9Solutions Oy:n kanssa.

”Olemme tyytyväisiä käynnistyvästä yhteistyöstä. 9Solutionsin järjestelmäratkaisut täydentävät erityisesti sairaanhoitopiireille ja terveydenhuoltoalan toimijoille suunnattua tarjoamaamme ja mahdollistavat kokonaisvaltaisemmat turvallisuusratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin”, kommentoi Certegon tuotepäällikkö Jukka Siivonen.

9Solutions Oy on henkilöiden ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisujen markkinajohtajia Suomessa. Yhtiö kehittää ja valmistaa muun muassa hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmiä, sekä turvapuhelimia ja sensoriteknologiaa etähoiva- ja kotihoitoon, sairaaloihin ja palvelutaloihin.

9Solutionsin järjestelmiä on käytössä yli 700 terveydenhuollon asiakasorganisaatiolla Suomessa, Saksassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

Certego kertoo myös tehneensä sopimuksen Keski-Suomen sairaalaan Novaan, joka on valinnut uudeksi kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmäratkaisuksi Abloy OS -järjestelmän. Certego vastaan järjestelmän toimittamisesta. Kokonaisuuteen sisältyy myös 9Solutions Oy:n paikantava hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä, jonka asennuksesta Certego vastaa niin ikään.

Certego Oy on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista kokonaisvaltaisista lukitus- ja turvallisuusratkaisujen tarjoajista. Suomessa yhtiöllä on 18 toimipaikkaa ja Pohjoismaissa yli 90 toimipaikkaa. Certego kuuluu Assa Abloy -konserniin.