Abloy Olympiastadionin yhteistyökumppaniksi

Suomessa herää vuonna 2020 henkiin yksi maamme arvokkaimmista rakennuksista, kun uudistuva Olympiastadion avaa jälleen ovensa yleisölle.

Stadion-säätiö ja Abloy Oy ovat nyt sopineet markkinointiyhteistyöstä, joka kestää vuoden 2023 loppuun asti. Abloy-brändi tulee muun muassa näkymään Olympiastadionin vierailijareiteillä, ja Abloylla on omalla toimialallaan markkinoinnillinen yksinoikeus Olympiastadionin tuotemerkin ja muiden tunnusten ja oikeuksien käyttöön. Sopimukseen sisältyy myös oikeus järjestää tilaisuuksia stadionilla. 

”Abloylla ja stadionilla on pitkä yhteinen historia. Rakennus otettiin käyttöön vuonna 1938, ja Abloy-lukot ovat siitä lähtien turvanneet tiloja sekä siellä vierailevaa juhla- ja urheilukansaa. Nyt yhteinen matka jatkuu”, kertoo Abloyn kotimaan markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja Jari Perälä.

Olympiastadionilla vierailee jatkossa noin miljoona kävijää vuodessa. Monitoimistadion on auki vuoden jokaisena päivänä, ja stadionin tiloilla on jatkossa useita käyttötarkoituksia.