Ajankohtaista

Lapti Oy kunnostautui Työturvallisuuskilpailun kolmoisvoittajaksi

13.12.2018

Rakennusliike Lapti Oy kunnostautui kolmoisvoittajaksi Talonrakennusteollisuus ry:n Itä-Suomen piirin vuotuisessa Työturvallisuuskilpailussa. Se voitti konsernisarjan parhaan yrityksen tittelin, parhaan runkorakennustyömaan palkinnon Kuopion... Lue lisää »

Vesihuoltolaitosten kyberturvallisuuteen uusia työkaluja KYBER-VESI-hankkeessa

13.12.2018

VTT:n vetämän kaksivuotisen yhteishankkeen tuloksena syntyi vesihuollon kyberturvallisuutta kehittäviä arviointityökaluja ja ohjeita, jotka ovat nyt alan toimijoiden saatavilla. Työkalut auttavat turvaamaan Suomen huoltovarmuutta häiriö... Lue lisää »

Kansalaisaloite ilotulitteiden kuluttajakäytön rajoittamiseksi

13.12.2018

Ilotulitteet ovat vaaraksi ilotulitteita käyttäville ihmisille ja ilotulituksia katseleville sivullisille. Ilotulitteet heikentävät ilmanlaatua ja aiheuttavat haittaa seura-, koti- ja luonnoneläimille sekä luonnolle. Ilotulitteiden käytön... Lue lisää »

Suomen Erillisverkot -konserni ostaa Cinia Oy:n Lioncloud -pilvipalveluliiketoiminnan

13.12.2018

Suomen Erillisverkot -konsernin tytäryritys Leijonaverkot Oy ja Cinia Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen Lioncloud-pilvipalveluliiketoiminnan kaupasta. Tavoitteena on, että liiketoimintakauppa astuu voimaan... Lue lisää »

Poliisin osaaminen, työssä onnistuminen ja maine linkittyvät toisiinsa

13.12.2018

Poliisiammattikorkeakoulun neljäs Poliisin toimintaympäristö -katsaus tarjoaa näkökulmia poliisiosaamiseen, poliisitoiminnan osa-alueisiin sekä rikosilmiöihin ja turvallisuusympäristöön. Samalla artikkelikokoelma jatkaa poliisin... Lue lisää »