Ajankohtaista

Myllylle ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa kansainvälinen turvallisuussertifikaatti

13.12.2018

Kauppakeskus Mylly Raisiossa on saanut ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa kansainvälisen turvallisuussertifikaatin. SAFE Retail Destination -sertifikaatti myönnetään kauppakeskuksille, jotka noudattavat kansainvälisiä riski- ja... Lue lisää »

Tulli vinkkaa: joulupukin lahja ei ole aina maksuton

13.12.2018

Joulu on monin tavoin yllätyksellistä aikaa. Ilo EU:n ulkopuolelta lähetetystä lahjasta voi muuttua hämmästykseksi, kun saat Postilta saapumisilmoituksen tullausta varten. Lahja on yleensä yllätys, eikä vastaanottaja tiedä sen sisältöä... Lue lisää »

Valmiita passeja ja henkilökortteja ei luovuteta ajokortilla vuoden 2019 alusta

13.12.2018

Valmiiden passien ja henkilökorttien noutamisen yhteydessä henkilöllisyyttä ei ole enää mahdollista osoittaa ajokortilla 1.1.2019 alkaen. Muutos liittyy osaltaan lain vahvasta sähköisestä tunnistamisesta ja sähköisistä... Lue lisää »

Naisten Valmiusliitto ry: Naisten koulutus Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen lakisääteiseksi tehtäväksi

13.12.2018

Naisten Valmiusliitto ry pitää tärkeänä, että naisten varautumis- ja turvallisuuskoulutus määritellään selkeästi Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen julkisoikeudelliseksi tehtäväksi. Valtion tulee tukea sellaisen koulutuksen suunnittelua ja... Lue lisää »

Suomi kärkisijalla kansainvälisessä kriittisen viestinnän vertailuss

13.12.2018

Suomi on ensimmäisellä sijalla Critical Communication Quixiticity Index -vertailussa. Turvallisuusviranomaisten ja -toimijoiden kriittistä viestintää ja yhteistyötä selvittävä vertailu julkaistiin nyt toisen kerran. Suomalainen... Lue lisää »