Ajankohtaista

Abloy Olympiastadionin yhteistyökumppaniksi

30.4.2019

Suomessa herää vuonna 2020 henkiin yksi maamme arvokkaimmista rakennuksista, kun uudistuva Olympiastadion avaa jälleen ovensa yleisölle. Stadion-säätiö ja Abloy Oy ovat nyt sopineet markkinointiyhteistyöstä, joka kestää vuoden 2023... Lue lisää »

Opetusalan turvallisuuspalkinto lasten turvallisuuden kehittäjille

30.4.2019

Opetusalan turvallisuuspalkinnon 2019 saajaksi on valittu Eurajoen kunnan esi- ja alkuopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan kehittämistiimi. Tiimi on suunnitellut ja valmistanut koko kunnan esi- ja alkuopetuksen käyttöön Lapsen... Lue lisää »

Järjestäytynyt rikollisuus kasvaa nopeasti Euroopassa – tarjouskilpailuissakin oltava tarkkoja

30.4.2019
Kirjan voi ladata pdf-muodossa poliisin verkkosivuilta www.poliisi.fi

Tuoreen uhka-arvion mukaan tunnistettujen rikollisryhmien määrä Euroopassa lisääntyy nopeasti. Vuodesta 2012 vuoteen 2017 rikollisryhmien määrä on kasvanut 3600:sta yli 5000:een ryhmään, eli lähes 40 prosenttia. Ennakkotietojen mukaan... Lue lisää »

Poliisi laajentaa ”nopean toiminnan” valtakunnallista operatiivista viestintäänsä

30.4.2019

Poliisiin on perustettu koko Suomen kattava operatiivinen viestintäryhmä, jonka tehtävä on tukea kaikkia poliisiyksiköitä ensitiedottamisessa. ”Haluamme parantaa tiedotusta erityisesti virka-ajan ulkopuolella ja tilanteissa, joissa... Lue lisää »

EU-projektissa selvitetään hybriditeknologian käyttöä sotilasajoneuvoissa

30.4.2019

Suomi osallistuu Euroopan puolustusviraston (EDA) tutkimusyhteistyöprojektiin Hybrid Drive Trains for military purpose (HybriDT), jossa selvitetään hybriditeknologian soveltuvuutta sotilasajoneuvoihin. Projektin johtovaltiona toimii Saksa, ja... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 37 Seuraava »