Ajankohtaista

Tutkimus: Asiantuntijoita huolestuttaa kyberturvallisuus, kansalaisia maahanmuutto ja Venäjä

27.6.2019

Turvallisuusalan asiantuntijoilla ja kansalaisilla on eri käsitys Suomeen kohdistuvista turvallisuusuhista, kertovat Suomen Erillisverkkojen teettämät tutkimukset. Turvallisuusasioita työssään käsittelevien mielestä suurimmat uhat nousevat... Lue lisää »

Pelastusturvallisuuden vuositilasto paljastaa taloyhtiöiden puutteet paloturvallisuudessa

27.6.2019

Taloyhtiöiden turvallisuus on parantunut hieman Suomessa, mutta keskimäärin turvallisuustyön laatu jää vain välttävälle tasolle. Alueellisessa vertailussa parhaiten on onnistunut Espoo, jonka taloyhtiöt hoitivat turvallisuutta viime... Lue lisää »

Näin poliisi neuvoo suojaamaan kodin murtovarkailta

27.6.2019

Vuonna 2018 poliisille ilmoitettiin Suomessa yhteensä 2 246 asuntomurtoa. Kuluvana vuonna toukokuun loppuun mennessä asuntomurtoja koskevien ilmoitusten määrä on 723. Edellisen vuoden vastaavaan aikaan nähden luvut ovat lievässä laskussa... Lue lisää »

Palomestari varoittaa mobiililaitteiden holtittomasta käytöstä ajettaessa

27.6.2019

Pelastusalan tieliikennepelastamisen toimikunnan puheenjohtaja, Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomestari Tommi Luhtaniemi muistuttaa, että holtiton mobiililaitteiden käyttö voi aiheuttaa vaaratilanteita tai jopa... Lue lisää »

Pelastakaa Lapset muistuttaa vanhempia: Verkon valesisällöt johtavat lapsia ja nuoria harhaan

6.6.2019
TikTok-tähti Jennifer Käld

Pelastakaa Lapset ry kehottaa aikuisia keskustelemaan netin valesisällöistä lasten kanssa. #DeepFakeChallenge-kampanjan tanssihaaste saa lapset ja nuoret pohtimaan, mikä verkossa on totta. Verkon valesisällöt johtavat helposti harhaan... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 42 Seuraava »