Ajankohtaista

F-Securen konsultit löysivät vakavan suunnitteluvirheen älylukossa

12.12.2019

F-Securen konsultit ovat havainneet helposti hyödynnettävissä olevan suunnitteluvirheen älylukossa. Lukko ei pysty vastaanottamaan laiteohjelmistopäivityksiä, mikä tarkoittaa, että vikaa ei voi korjata perusteellisesti. Nyt löydetty... Lue lisää »

Tulevaisuudessa tekoäly ei enää matki ihmistä

12.12.2019

F-Secure on käynnistänyt tutkimusprojektin, jonka tarkoitus on kehittää yrityksen omissa tunnistus- ja vastaustekniikoissaan käytössä olevia keskittämättömiä tekoälymekanismeja. F-Securen tekoälyn huippuosaamiskeskuksen johtaja... Lue lisää »

Jonne Järvisestä Sähkösuunnittelijoiden uusi puheenjohtaja

12.12.2019

Sähkösuunnittelijat NSS ry:n udeksi puheenjohtajaksi on valittu Insinööritoimisto Stacon Oy:n varatoimitusjohtaja Jonne Järvinen. Lue lisää »

Rajavalvonnan lainsäädäntöä uusitaan

12.12.2019

Sisäministeriö on asettanut hankkeen valmistelemaan kansallisia säädösmuutoksia, joita eurooppalaisesta rajanylitystietojärjestelmästä (EES) ja Euroopan matkustustieto- ja -lupajärjestelmästä (ETIAS) annetut EU-asetukset... Lue lisää »

Identiteettivarkaus saattaa olla yleisin rikollisuuden muoto

12.12.2019

Vakuutuspalveluyritys mySafetyn identiteettivarkauksia koskevan tuoreen tutkimuksen mukaan identiteettivarkauksien määrä nousi Suomessa viime vuoden aikana 30 000 identiteettivarkaudesta 138 000 identiteettivarkauteen. Väkilukuun suhteutettuna se... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 57 Seuraava »