Ajankohtaista

Pelastakaa Lapset muistuttaa vanhempia: Verkon valesisällöt johtavat lapsia ja nuoria harhaan

6.6.2019
TikTok-tähti Jennifer Käld

Pelastakaa Lapset ry kehottaa aikuisia keskustelemaan netin valesisällöistä lasten kanssa. #DeepFakeChallenge-kampanjan tanssihaaste saa lapset ja nuoret pohtimaan, mikä verkossa on totta. Verkon valesisällöt johtavat helposti harhaan... Lue lisää »

10 vinkkiä: Näin estät identiteettivarkauden

5.6.2019

Identiteettivaras voi aiheuttaa sinulle ja yrityksellesi suuret tappiot, jos hän varastaa henkilötunnuksesi. Huijari voi tehdä tilauspetoksen yrityksesi nimissä – tai tilata tavaraa yrityksestäsi jonkun toisen... Lue lisää »

Nolla tapaturmaa -foorumi jakoi tunnustusta työpaikoille

5.6.2019

Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt työturvallisuuden tasoluokitukset jäsentyöpaikoille tai yksiköille, joissa on panostettu työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen. Tasoluokituksia jaettiin 92 työpaikalle ympäri Suomen... Lue lisää »

Esiselvitys hätäkeskustoimintaa koskevan lain uudistamisesta käynnistyy

5.6.2019

Sisäministeriö on käynnistänyt esiselvityksen hätäkeskustoimintaa koskevan lain uudistamistarpeista. Hankkeen tavoitteena on selvittää lainsäädännön muutostarpeet erityisesti hätäkeskustoiminnan, toiminnan ohjauksen... Lue lisää »

Vakaviin rikoksiin syyllistynyt voi menettää Suomen kansalaisuuden

5.6.2019
Kai Mykkänen

Kansalaisuuksia muuttanut laki on astunut voimaan toukokuun alussa. Jatkossa tiettyihin vakaviin rikoksiin syyllistynyt henkilö voi menettää Suomen kansalaisuuden. Suomen kansalaisuuden voi menettää vain henkilö, jolla on myös jonkin... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 41 Seuraava »